Un student gălăţean a făcut spectacol la Românii au Talent (VIDEO)
Foto: Foto: Pro Tv

Un student gălăţean a făcut spectacol la Românii au Talent (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Patru răspunsuri afirmative spuse cu toată convingerea, „Da”, şi o stea l-au trimis pe gălăţeanul Bogdan Panaite în etapa următoare a concursului devenit fenomen naţional „Românii au Talent”, vineri seara, de la Pro Tv. Deşi este student la Facultatea de Arte – Secţiunea Interpretare Canto Clasic, tânărul în vârstă de 20 de ani nu a venit cu o arie, ci cu freestyle. Şi înainte de a-şi începe momentul, a cerut ajutorul juriului format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis. Le-a înmânat câte o foaie de hârtie şi un pix rugându-i să scrie câte cuvinte doresc. Deşi termenii nu aveau vreo legătură între ei - magistral, Apropo Tv, gingăşie cărămidă, varză, muştiuc, iubire, armonie, curăţenie, zugrav – Bondan Panaite a jonglat cu ei şi a reuşit să improvizeze o întreagă piesă, şi să-i uimească şi cucerească publicul şi juriul. 

„Ce-am scris? Cărămidă, varză şi muştiuc! Ai reuşit, Dom’le! E o alăturare foarte bună. Nu poţi să faci o mâncare dar poţi să faci nişte versuri extraordinare”, a fost comentariul actorului Bebe Cotimanis.

„M-ai impresionat foarte tare şi eu cred că pentru un artist este esenţial să ştie sa improvizeze. Este extraordinar! Şi frumos, frumos!”, a remarcat Andra.

„Bogdane, o să fiu sincer cu tine: acesta este un moment cu adevărat original Românii au Talent”, i-a spus Andi Moisescu.

„Trec mai departe/ Nimic nu mă mai doare/ Măi băieţi, cred că ne vedem în etapa următoare”, au fost rimele pe care le-a improvizat gălăţeanul în culise, la insistenţa prezentatorilor Pavel Bartoş şi Smiley.

În sală, juriul încă nu-şi revenise din uimire, comentând, în continuare cât de bun şi de talentat este. Succes Bogdan!

Citit 12078 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Martie 2015 14:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.