Un gălăţean a enervat-o pe Andra la "Românii au talent"
Foto: Sursa foto: Pro Tv

Un gălăţean a enervat-o pe Andra la "Românii au talent"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Crezi că o să poţi câştiga premiul cel mare cu ceea ce urmează să ne arăţi?", l-a întrebat Andi Moisescu, unul dintre membrii juriului de la "Românii au Talent", pe gălăţeanul Ionuţ Lupu, în vârstă de 21 de ani. Uşor emoţionat, tânărul a răspuns modest: "De felul meu sunt mai negativist aşa, dar sper!".

După cum avea să mărturisească, aceea care l-a convins să se prezinte la concurs, crezând în talentul său, a fost mama lui: "Cântam prin casă şi mama m-a îndemnat să particip la acest concurs. Mi-a spus mai demult, dar nu am avut curajul, şi astăzi mi-am învins emoţiile", a recunoscut Ionuţ.

Din păcate,  de îndată ce a început să cânte celebra piesă "Copacul", juriul n-a ştiut cum să-l oprească mai repede, ca să-şi salveze urechile chinuite. "Este una dintre cele mai grele melodii... şi m-a pus în dificultate", a încercat să explice gălăţeanul. "Cred că mama te iubeşte foarte mult aşa cum eşti, şi asta nu e rău, dar nu cred că are legătură cu ce ai făcut tu astă seară", i-a replicat Mihaela Rădulescu, împăciuitoare.

Mult mai dură a fost Andra: "Să te vedem a fost o plăcere, să te auzim, nu prea! Dragilor, mie mi se pare foarte trist ce se întâmplă aici, şi aş vrea să le dau un sfat părinţilor: să nu-şi mai împingă copiii să facă muzică dacă ei nu sunt făcuţi pentru muzică!".

Eliminat din preselecţii cu patru Nu-uri, gălăţeanul s-a declarat dezamăgit. În culise, însă, prezentatorii Pavel Bartoş şi Smiley i-au descoperit un alt talent. L-au întrebat dacă se pricepe la gătit şi, aflând că ştie să facă maioneză, i-au spus că-l aşteaptă la MasterChef!

"Mergem înainte cu fruntea sus!", a spus mama lui Ionuţ Lupu, înainte de a părăsi, împreună cu fiul concursul "Românii au Talent".


 

Citit 1441 ori Ultima modificare Duminică, 19 Aprilie 2015 00:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.