La cântec, Maria Cristina Crăciun nu a luat vacanţă!

La cântec, Maria Cristina Crăciun nu a luat vacanţă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Premiul I la Festivalul „Sunetul Muzicii” *

Vă închipuiţi cumva că după ce a adus trofeul Festivalului „Slaviansky Bazaar” din Belarus, Maria Cristina Crăciun a intrat în vacanţă? Nicidecum. S-a înscris la festivalul-concurs „Sunetul Muzicii” din localitatea Lumina - judeţul Constanţa, ediţia a doua, unde a obţinut Premiul I. Copila noastră  cu chip şi voce de înger a interpretat canţoneta „Mama”, din repertoriul marelui Luciano Pavarotti.

Bucuria cea mare a Mariei nostre a fost însă invitaţia arhicunoscutei interprete de muzică uşoară Mirabela Dauer, în concertele susţinute în staţiunile de la malul Mării, Neptun şi Costineşti, unde Maria a cântat împreună cu Mirabela.

Într-unul din spectacole, doamna Mirabela a spus că „Maria a fost făcută de Dumnezeu  să cânte pentru îngeri!” Un motiv în plus ca admiratorii Mirabelei să spună că „Maria este copilul său”!... Noi adăugăm - copilul de suflet.

Maria, la mulţi ani de ziua Sfintei Fecioare Maria - Născătoarea de Dumnezeu Cuvântul -  şi Ocrotitoarea noastră, a tuturor creştinilor! Să fii sănătoasă, iar prin vocea ta să înseninezi tuturor ascultătorilor.

Citit 1387 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.