Mirinda. Apoi rom

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Se spune că taxa pe sucuri ar încuraja consumul de alcool. Ridicol. Cum ar veni, Băse a fript-o cu Mirinda, apoi a făcut rocada cu romul? 

* Roboții vor prelua mai mult de jumătate din munca oamenilor până în 2025. Al nostru, prins deja în vria campaniei electorale, sare din schemă – avem robot ca lumea la Cotroceni.

* Apropo de scăldat, românii încearcă mereu marea cu degetul, dar și cu pneurile. E păcat să deții un off-road și să nu-l afunzi, ca țopârlanul, în nisipul de la marginea gârlei.

* Conform statisticilor, doar doi români din zece își mai fac cumpărăturile în piață. Ciudat, i-am prins pe amândoi în weekend-ul trecut. Am stat la coadă jumătate de oră. 

* În orașul italian Florența, mâncatul pe stradă este interzis. La noi e mai simplu – mâncatul de posterior e permis și în birouri. Ca să nu mai spun că e un must-have. Unfortunately.

* M-aș face badigard. Sau agent de pază or de intervenție. Mă tem însă că voi rata modelul special de ochelari de soare fără de care n-aș ieși decât un amărât de gardian public. Mă iertați, această specie a dispărut de pe statul de plată. 

* E proiect mai vechi, ar putea avea succes în toamnă: elevii scutiți la orele de educație fizică și sport vor practica șahul. Mulți se vor întreba, pe bună dreptate, cine a ascuns zarurile. Or de ce n-a fost scoasă și aplicația, varianta piratată.

* Românul de rând, ca să minimalizeze murmurul celor din jur, are mereu o explicație. E jupân. Știe perfect că a fenta la infinit orele de lucru nu este verbul care va pupa veșnicia, dar se consideră stăpân pe propriile instincte. Lasă, mă, cât merge, merge, concluzionează cetățeanul situat la periferia responsabilității.

* Tot el va merge la scrutinul din toamnă, dar și la cele din 2020, pe ideea că politicianul care i-a mobilat bucătăria și ghiozdanul cu găleți și mălai trebuie să fie laureat. Încă o dată. Iată o specie pe care ne-o dorim cât mai grabnic pe cale de dispariție. 

Citit 947 ori Ultima modificare Vineri, 16 August 2019 17:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.