Balaura Codruța

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ieri a fost ziua în care Dragnea a constatat (nu cu surprindere și îngrijorare, că aia vine de la Iohannis) că e răcoare și afară. Nu neapărat din cauza lu' Kovesi.

* A fost ca și numită, mai are nevoie de un vot care, spun specialiștii, ar fi doar o formalitate. Dacă Uniunea Europeană merge pe mâna acestei românce, înseamnă că i-am păcălit de nu s-au văzut, nu-i așa? Astfel gândesc Veorica și ai săi, căci ei astfel au promovat - mai un ochi frumos, mai un plic, mai un... Ptiu, Doamne, iartă-mă!

* La aflarea veștii că Laura Codruța, zisă și Balaura (prietenii lui Dragnea știu de ce), devine procuror-șef european, mă aflam într-un cadru restrâns de persoane cu diverse opinii. Le livrez informația, fără să mimez euforia, căci nu aveam motive, iar replica unuia dintre ei a tăiat aerul calm din încăpere: „Și, ce zici, e de bine?” Am ridicat din umeri, n-am neapărat talent de actor, însă anticipam un asemenea sofism, așadar venisem cu răspunsul deja structurat: „Amice, nu-i de bine, mă, că un român competent primește o funcție la nivel european. E OK, în schimb, că berbecul ăla de la Transelectrica încasează abuziv o leafă de șef, cu toate că și-ar fi falsificat diploma la angajare. Și l-a pus Veorica acolo, i-l propusese Bădălău, băiatul mamii, vorba cântecului. A, știu, nu facem politică pe plan intern, pe noi ne interesează răul pe care ni-l provoacă străinii.”

* Un bărbat a fost filmat în timp ce coboară dintr-un microbuz școlar cu un topor în mână. Cazul s-a petrecut în judeţul Bistrița-Năsăud. Pe bune, scena nu trebuia să se petreacă în Vaslui?

* Directorul școlii în care învață elevii transportați alături de tăietorul de lemne este de părere că faza nu iese din cotidian: „Personal, cred că nu-i înfiorător. Copiii sunt obişnuiţi în gospodărie, chiar şi ei mai ajută la lucrul cu toporul acasă la ei.” Carevasăzică, nenea cu barda e tot un fel de școlar, numai că i-a crescut nepermis de mult stiloul.

* Altfel, nu știu ce s-o mai întâmpla cu Tăriceanu. L-o mai vizita cineva, i-o mai da careva vreun telefon sau vreun filmuleț funny pe WhatsApp? E caz social, fără exagerare.

Citit 1336 ori Ultima modificare Joi, 19 Septembrie 2019 20:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.