E tot un dric

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Am văzut ieri pe ditamai bulevardul din Galați o mașină mortuară pe avarii, blocând prima bandă. Ce înseamnă asta, s-o fi înviorat clientul?

* Că traficul era ca și decedat în acea zonă, n-are rost să mai perorez, dar chiar în fața Spitalului Județean, bre? Sper ca autoritățile de pe lumea cealaltă să țină cont de această problemă.

* România ar fi meritat altă șansă, iar după cel mai recent raport MCV mi se pare nimerită alegoria asta - dric pe avarii.

* Pavelescu de la PNȚCD crede că Iohannis și soția sa ar fi vampiri cu acte în regulă. Nu-l poți contrazice, campania “președinte pentru dinte” e bine structurată. Degeaba avem atâtea farmacii în țară... Mă gândeam la flacoanele de sânge.

* Dric, vârcolac, adică pe jumătate drac, o grămadă de probeme. Tot un dric, ce mama naibii!

* Un cititor al Vieții libere a sunat ieri la redacție ca să mă încarce. Colega Sonia îmi șoptește: „Vezi că ți-a livrat un subiect, zice-se să-i faci de baftă în pagina 2.” Iubesc momentele în care lucrez cu materialul clientului. Înțeleg că în anumite zone ale urbei se aprind becurile stradale când e soarele bine dezmorțit și se închid înainte de picarea nopții. Iluminatul public merită, după câte se vede, altă denumire - iluminat pudic. Dacă ieși în agora lipsit de textile, nu te vede nimeni, ești ca la tine în sufragerie. Și tot tu plătești acest exhibiționism bugetar.

* Victor Ponta anunță că, în ciuda zvonisticii, Pro România nu va vota Guvernul Orban. Ah, și eu care credeam că forța USL se recreează pe față. Se mai merge și prin spatele blocului.

* Liviu Pop, fost ministru la învățământ, afirmă cu nonșalanță că Ministerul Educației e condus de baronii manualelor. Tocmai el o spune, el, Contele Abecedar.

* Bercea Mondialul, intelectual cu lecturile făcute la zi, a ajuns iarăși pe mâna instanței, de data asta pentru tentativă la omor. Nu m-aș fi așteptat, naivul din mine îi găsea alte bube: poate o traversare nefericită, poate o datorie achitată cu câteva zile întârziere...

Citit 1198 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Octombrie 2019 18:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.