Du-te, votează!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* E ultima rubrică dinaintea votării de duminică, așadar nu trebuie să bat apropouri considerate nelalocul lor. Nici nu le voi pomeni numele, cu toate că mi-e greu să validez următoarea ipostază: românul intră în cabina de vot și, cât își bea cafeaua și paharul de apă, ia și decizia finală. Să pun pe ăsta, să merg pe celălalt?

* Unul dintre candidați se pierduse acum două zile, nu e o remarcă nepotrivită, doar profit de ocazie ca să mărturisesc că îmbătrâneam ca prostul fără să știu că toți pretendenții la cea mai înaltă funcție în stat beneficiază de protecție din partea SPP. Măcar din acest motiv m-aș băga la următoarele alegeri. Să candidez, desigur. Nu mai avem șef de scară de ceva vreme, cred că m-aș descurca...

* M-aș preface că nu înțeleg atitudinea prefecților și a subprefecților îmbolnăviți subit ca să boicoteze actul electoral de duminică. N-are rost, însă, bieții demnitari nu beneficiază de imunitate, precum parlamentarii sau ca președintele statului.

* Din cauza avariilor RADET, bucureștenii se duc la sălile de sport pentru a face duș. E greu de crezut că se întâmplă în capitala unui stat comunitar, mai ales că Galațiul, un oraș de provincie tot mai depopulat, a ieșit de ceva vreme din această zodie. Nu în proporție de sută la sută, dar destul cât s-o întrebăm pe madam Firea dacă-și păstrează opinia. Nevasta lui Pandele afirma de curând că sistemul centralizat de încălzire este cel mai bun - la fel de corectă este remarca babelor de la țară, la ieșirea de la priveghi: "Ai văzut, fată, ce frumos era? Ziceai că doarme."

* Un asteroid va trece pe lângă Terra pe 21 noiembrie. NASA l-a descris ca "potenţial periculos". Carevasăzică, e posibil să nu mai avem turul doi de scrutin?

* Belgia, Olanda, Austria și Finlanda sunt țările din Uniunea Europeană cu cei mai fericiţi oameni. România se află în coada clasamentului, alături de Letonia, Bulgaria, Croaţia și Lituania, potrivit unor date publicate ieri de Eurostat. Ce să zic, nu-mi rămâne decât să-ți arăt drumul secției de vot. Du-te, dă-i o ștampilă!

Citit 1428 ori Ultima modificare Vineri, 08 Noiembrie 2019 16:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.