Săracul Șică...

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Conform declarației de avere, Ludovic Orban este cel mai sărac premier al României. Anul trecut, asta spun documentele, Șică a trăit cu 3.000 de lei lunar, ceea ce mi se pare înduioșător. Chiar mă bucur pentru domnia sa că a prins jobul de la Palatul Victoria, mai rar așa noroc...

* Nene, se gudură vecinii bulgari, acești concurenți de la țară ai României. Ce și-or spune? Uite, bă, ce sărac au pus ăștia în fruntea Guvernului, pe unul care nu-și permite nici măcar o vacanță în Austria sau Elveția, darămite un sejur la Mamaia sau în Poiana Brașov.

* Pe bune, m-aș întreba de unde știu cefele groase de Poiană și de cartierul din nordul Constanței. Rămâneți, prietenașilor, pe Albena și pe Nisipurile de Aur!

* Firește, există și inși înstăriți în Guvernul țării, or nu Ștefan de la Vrancea e primul exemplu care-mi iese în cale. De pildă, domnul Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, deține 16 terenuri, două case, 16 conturi și depozite bancare, dar și acțiuni la mai multe companii. Cum să fii proprietarul a 16 terenuri? Liga 1 de fotbal, cu 14 echipe pe inventar, se poate mândri doar cu vreo 12. Poate își va face milă acest Popescu de vreun club care trăiește eventual din bani publici, dar care se mută cu cortul de la o etapă la alta.

* Apropo de ministrul-grindă (e șeful de la Dezvoltare), casa acestuia a pierdut aproape 400 de metri pătrați între două declarații de avere. Măcar e mai suplă, nu mai bate atât de mult vântul în castel. Dacă se va sesiza vreo autoritate, poate vom afla și cum a dispărut ditamai tarlaua - sufragerie sau living, nu știu cum i-o zice. Oricum, nu-i chiar grozav să râzi de neajunsul omului.

* Peste 90 la sută dintre români recunosc că traversează neregulamentar. Cei mai mulți nu se grăbesc nicăieri. Aiurea, ba se grăbesc să caute motive că nu pot achita amenda în timp regulamentar.

* Bădălău a fost dat afară din conducerea PSD, la propunerea lui Ciolacu. Nu se știe și cine a tras apa, dar mai puțin contează. Campania de imagine a social-democraților este abia la început.

Citit 1112 ori Ultima modificare Joi, 05 Decembrie 2019 16:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.