Călătoria e pa-pa, tu-tu

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Sirenele astea comunitare care zbiară zi de zi ca disperatele mi-au speriat țânțarii. Nu-i pot consola nici cu Autan, nici cu spiralele alea. Cred că-i voia lua la palme. Inspectorii de la Protecția Animalelor, căci Poliția dedicată încă n-a apărut, nu trebuie să iasă din vizuină - doar îi mângâi pe trompetiști, sunt o fire blajină.

* Un candidat PNL la o primărie din județul Timiș a fost reținut pentru trafic internațional de droguri. Măcar nu se va putea spune despre el că a încercat să mituiască electoratul prin metodele vintage, cu făină, ulei și zahăr. Sau poate că a rămas la făină.

* Conform Institutului Național de Statistică, românii au cheltuit 2,3 miliarde de lei pentru călătorii în primul trimestru al anului 2020. O clipă, se vor sesiza televiziunile să-i certe că n-au respectat distanțarea fizică, în ciuda faptului că n-au dovezi împotriva lor. Ar mai fi ceva: în 2021, după ce vom încerca să le explicăm țâncilor ce era acela un dans, va trebui să inventăm o definiție pentru noțiunea de călătorie pe înțelesul unui copil de 4-5 ani. Pa-pa, tu-tu, pricepi?

* Un fost ministru conservator și parlamentar britanic a fost arestat pentru viol. Ca să conștientizăm că ex-imperialiștii și-au rezolvat de mult problemele care pe noi ne sugrumă. Corupție nu mai e la acel nivel, nepotismul și cumetreala sunt termeni intraductibili în alte limbi și lista poate continua. La noi, nu în Regat.

* Îmi sugerezi că le-ai văzut pe toate? Fata fostului primar al Devei, Paula Corbu, celebră pentru fotografiile din vacanțele de lux postate pe rețelele de socializare, candidează la șefia Consiliului Județului Hunedoara. Beizadeaua e la PSD, așadar într-un partid care mângâie babele pe creștet, vorba poetului Mircea Dinescu, și totuși se laudă cu St. Tropezul, nicidecum cu Lacu Sărat. Cred că tipa joacă numai la intimidare, pariez că mulți liberali din regiune o vor vota - le va scăpa insignifiantul detaliu că vine din curtea social-democraților.

* Fiul lui Leo de la Strehaia a fost reținut pentru înșelăciune, prejudiciul fiind estimat la 300.000 de lei. Sărăcii, firimituri. Bă, în pandemie se dau tunuri!

Citit 1130 ori Ultima modificare Miercuri, 12 August 2020 17:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.