Hâș, ca la găini!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Doamna Nety de la Pro TV se joacă de-a horoscopul cu suflețelul subsemnatului. Ba-mi promite că voi deveni milionar, ba c-o să mă cert cu fitecine. Serios, protecția inimii mele e de-o modestie soră cu internarea... Madam, insist să mă lăsați în anonimatul meu!
* Simona Halep și Cristina Neagu mi-au înseninat weekendul, dar tot nu-s convins că trebuie să mă bărbieresc duminică, în ziua de scrutin. Mă duc așa, mă folosesc de mască, mi-s obligat s-o port, așadar îmi salut încă de pe acum rezervele de aftershave.
* Altfel, Simo și Cristina nu merită o asociere bolnavă, dar sunt sătul de marea de absurd în care mă scald și caut o bucată de insulă, un orizont de normalitate. Chiar dacă se întreabă de luni întregi un neînțărcat - e la televizor, promovează o băutură carbogazoasă - de ce ar trebui să revenim la normalitate. D-aia...
* Regizorul Cristi Puiu a fost criticat dur de Lucian Mândruță pentru participarea la mitingul anti-mască. Nu judec speța, dacă Puiu a încălcat vreo lege, trebuie să plătească. Dacă aceeași persoană are o opinie, am impresia că prelata democrației îi permite - n-ar trebui să-i plouă în retorică. Eu am ceva cu cetățeanul Mândruță, care, din postura de gazdă a unei emisiuni de televiziune, își întreba invitații dacă mai există supraviețuitori după dezastrul Colombia. Naveta spațială se dezintegrase la intrarea în atmosferă, iar Lucică se juca de-a luciditatea. Și a rămas jurnalist, ba chiar e influencer. Pentru mine și-a pierdut credibilitatea. E relevantă comparația!
* Cristi Puiu - nu l-am întrebat, fac presupuneri - poate nu acceptă următorul tablou, l-am descris și săptămâna trecută: pe plajă, la mare, vânzătorii ambulanți trec pe lângă șezlongul tău fără mască pentru a-și comercializa porumbul fiert și gogoșile îmbibate în ciocolată, bătute de soare, însă în alte zone ești amendat deoarece n-ai șapcă. Nici cavitățile acoperite. E bine, Luci?
* Șeful Poliției Eforie este acuzat - și bănuiesc că cercetat - că ia taxă de protecție de la vânzătorii de pe plajă. Ca să umble nestingheriți, să plimbe puțin și virusul ăsta (doar e într-o țară străină), să nu respecte nicio regulă primară de igienă. Dar problema noastră e Cristi Puiu. Hâș!

Citit 723 ori Ultima modificare Luni, 21 Septembrie 2020 19:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro