Hâș, ca la găini!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Doamna Nety de la Pro TV se joacă de-a horoscopul cu suflețelul subsemnatului. Ba-mi promite că voi deveni milionar, ba c-o să mă cert cu fitecine. Serios, protecția inimii mele e de-o modestie soră cu internarea... Madam, insist să mă lăsați în anonimatul meu!

* Simona Halep și Cristina Neagu mi-au înseninat weekendul, dar tot nu-s convins că trebuie să mă bărbieresc duminică, în ziua de scrutin. Mă duc așa, mă folosesc de mască, mi-s obligat s-o port, așadar îmi salut încă de pe acum rezervele de aftershave.

* Altfel, Simo și Cristina nu merită o asociere bolnavă, dar sunt sătul de marea de absurd în care mă scald și caut o bucată de insulă, un orizont de normalitate. Chiar dacă se întreabă de luni întregi un neînțărcat - e la televizor, promovează o băutură carbogazoasă - de ce ar trebui să revenim la normalitate. D-aia...

* Regizorul Cristi Puiu a fost criticat dur de Lucian Mândruță pentru participarea la mitingul anti-mască. Nu judec speța, dacă Puiu a încălcat vreo lege, trebuie să plătească. Dacă aceeași persoană are o opinie, am impresia că prelata democrației îi permite - n-ar trebui să-i plouă în retorică. Eu am ceva cu cetățeanul Mândruță, care, din postura de gazdă a unei emisiuni de televiziune, își întreba invitații dacă mai există supraviețuitori după dezastrul Colombia. Naveta spațială se dezintegrase la intrarea în atmosferă, iar Lucică se juca de-a luciditatea. Și a rămas jurnalist, ba chiar e influencer. Pentru mine și-a pierdut credibilitatea. E relevantă comparația!

* Cristi Puiu - nu l-am întrebat, fac presupuneri - poate nu acceptă următorul tablou, l-am descris și săptămâna trecută: pe plajă, la mare, vânzătorii ambulanți trec pe lângă șezlongul tău fără mască pentru a-și comercializa porumbul fiert și gogoșile îmbibate în ciocolată, bătute de soare, însă în alte zone ești amendat deoarece n-ai șapcă. Nici cavitățile acoperite. E bine, Luci?

* Șeful Poliției Eforie este acuzat - și bănuiesc că cercetat - că ia taxă de protecție de la vânzătorii de pe plajă. Ca să umble nestingheriți, să plimbe puțin și virusul ăsta (doar e într-o țară străină), să nu respecte nicio regulă primară de igienă. Dar problema noastră e Cristi Puiu. Hâș!

Citit 1015 ori Ultima modificare Luni, 21 Septembrie 2020 19:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.