PE REPEDE-NAPOI

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Lock-down și horoscop * Antena 3 insinuează că premierul Franței – apropo, ăsta are un nume imposibil de pronunțat – s-a uitat lung pe foaie ca să-i spună corect numele lui Ludovic Orban. Aiurea, Franța are o istorie plină de Ludovici, cum să-i pună probleme prenumele lui Șică? Răutăți gratuite. Iar Orban e nume clasic de prim-ministru în Europa. La Budapesta, desigur. Dar – s-ar putea întreba mai mulți oficiali francezi – nu-i asta capitala României?
* Ce a căutat Orban la Paris? M-a întrebat un vecin de pe scară, ca și cum eu îi țin lui socoteala dacă dă tare pe România TV. Și o face atunci când sunt invitați zgomotoși în studioul lui Ciutacu.
* Mi-e ciudă că a scris și maestrul Cristoiu despre lock-down-ul pregătit României după alegerile din 6 decembrie. Bre, n-o să te întrec, nu știu să inventez găini care nasc pui vii, dar orișicât. Iar pentru naivii care cred altceva, le recomand rubrica de horoscop.
* Desigur, Revelionul se va ține exclusiv în familie. Nu ne va lipsi mesajul lui Nea Nicu, va vorbi cineva de la Cotroceni.
* Apropo, au început medicii și jurnaliștii să-și dea cu părerea pe marginea sărbătorilor de iarnă. Despre Crăciun, ca să nu fim ipocriți, despre asta e vorba. Doctorul Musta de la Timișoara, care probabil n-a zâmbit niciodată în viața domniei sale, ne transmite că s-ar putea anula Crăciunul. What is that? N-am auzit o asemenea enormitate de când nu mai e Veorica pe scena politică. Monșer, Crăciunul va fi tot pe 25 decembrie, poate te referi la petrecerile laice organizate cu acest prilej. Nu-i totuna, e ca și cum subsemnatul ar confunda ATI-ul cu morga.
* Și Cristian Tudor Popescu se întreba zilele trecute ce ar spune Iisus la revenirea pe pământ, eventual în România... Dragă domnule CTP, pentru dumneata, ateu declarat, e mai util numele de familie: Hristos. Ca să știi când îl chemi la ședințele asociației de proprietari.
* Cearta dintre șefii de stat Erdogan și Macron devine insuportabilă, mai ales după ce președintele Turciei le-a recomandat supușilor săi evitarea produselor franțuzești. Mă întreb dacă și sărutul cu aceleași rădăcini este trecut pe această listă.

Citit 983 ori Ultima modificare Joi, 05 Noiembrie 2020 19:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.