Ce-și doresc șobolanii

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Fostul ambasador al României în Statele Unite, George Maior, va fi ambasador la Aman, în Iordania. E o retrogradare, nu trebuie să ne ferim de cuvinte. Chiar n-aș intra în pielea lui Maior, deși e vorba de o slujbă bine văzută/remunerată. Nici în America nu mai dansează câinii cu produsele de panificație în coadă. Dar Aman? Amin.

* Un profesor de fizică din București s-a prezentat la cursurile online în lenjerie intimă. Însă nu domnia sa și-a dorit școală de la distanță, am vaga impresie. Și de când chiloții sau izmenele sunt considerate lenjerie intimă? Doar în cazul doamnelor putem utiliza o expresie atât de pretențioasă, de glamour.

* Celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo și-a trimis motanul din dotare cu un avion special în Spania. Îl lovise o mașină, își permisese acest lux, pisoiul sportivului legendar fiind un exemplar special. Valorează aproximativ 3.000 de euro, o sumă! De pildă, dacă eu l-aș fi atins pe bietul mâț, l-aș fi acționat în instanță. Se presupune că agresiunea e provocată de el, valoarea comercială a propriei mașini fiindu-i inferioară.

* Când nu-ți merge routerul, pare că intervine Clanul Aitiștilor. Aici îmi fuge gândul când citesc argoul din josul paginii, "Se rezolvă gazda...". De ca și cum i-ar păsa cuiva.

* Dar îți vine câteodată să suni la distribuitorul de servicii online (desigur, aici e vorba și de televiziune) și să spui că te afli, de fapt, în vizită, că gazda merită, într-un fel, o corecție. Apropo, când ți s-a răspuns prompt ultima dată la un asemenea apel?

* Un german a uitat unde și-a parcat mașina și a găsit-o după trei săptămâni. În Galați, încă există cetățeni responsabili care nu și le mai identifică după un deceniu. Și trebuie să intervină autoritățile. Măcar de-ar mai fi rămas în picioare niște garaje.

* Carantina a transformat Londra într-un paradis al șobolanilor, anunță presa internațională. Numărul lor ar fi ajuns să fie dublu față de cel al oamenilor. Și, atențiune, nu este deloc ciudat că șobolanii își doresc prelungirea lockdownului...

Citit 718 ori Ultima modificare Vineri, 26 Februarie 2021 17:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.