Ne cam luăm bătaie

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Acum două seri, când urma să ia Cîțu cuvântul, Arafat, înspăimântat de pokerface-ul premierului, i s-a tânguit lui Voiculescu. Exact ca în reclamă: „Ne cam luăm bătaie, Vlăduț!” Șeful Guvernului a jucat, însă, la cacealma sau, ca să revin la spotul publicitar, a făcut „transhumanță plauzibilă” la piciorul de lemn.

* Conform afirmațiilor făcute luni seară, înțeleg că ministrul Sănătății a aflat cam ultimul de tragedia de la „Victor Babeș”. Nu înțeleg ce păzesc speakerii motivaționali din instituție - trebuie să-i dreseze pe angajați să-l respecte cum se cuvine pe domnul ministru!

* Dacă n-ar fi intrat în politică, acest pas aducându-i notorietatea, șeful de la Sănătate, timid și blajin, cum pare, și-ar fi ales următorul nume de social-media: Vlad Vladutz.

* Nu e un diamant, dar altceva mai bun nu avem, a ieșit cu o justificare șeful USR, Dan Barna. Se referea la Vlad Voiculescu. E genul de scuză balcanică. Ce faci, nene, cu bucata aia de fier, de ce o furi din combinat? La ce te ajută? Firește, răspunsul e dezarmant, dar iată că e folosit și la case mai mari: „Nu mă ajută la nimic, dar lasă să mă împiedic de el prin curte!” Nu întâmplător am folosit combinatul în această istorie...

* Potrivit unui studiu recent, România se află pe locul 124 din 191 în clasamentul mondial al ajutorului acordat populației și firmelor, pe timp de pandemie. Țara noastră a fost depășită de state importante din punct de vedere economic (alt criteriu este irelevant), precum Congo, Nauru și Burkina Faso. Scuze, știrea de față n-a fost difuzată nici de Digi 24, nici de Antena 3. Timpii de antenă (alta, ehei!) sunt acoperiți de replicile lui Rafila, Orban și Șoșoacă. Apoi vin CTP-ul, respectiv, Ciuvică, se râde, se invocă spiritul democrației și ne trece. Gândirea critică ne trece, apoi vom fi fericiți.

* În ziua ieșirii din lockdown a Marii Britanii, premierul Boris Johnson a mers la frizer. Și s-a tuns, conform propriilor declarații. Evident, dacă te uiți la fotografii, pare că ești victima unei păcăleli. Cum să fii tuns când blana aceea de oaie stă în aceeași poziție?! Să mă ierte posesorii de câini păroși, am încurcat rasele și animalele!

Citit 747 ori Ultima modificare Marți, 13 Aprilie 2021 16:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.