Hal de încălzire globală

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cine era pregătit pentru așa ceva? 5 grade Celsius pe 28 aprilie, adică ieri. Încălzire globală prost înțeleasă.

* Să fi fost luate concomitent toate măsurile anti-poluare și pentru salvarea planetei? Mai ușor, nene, că ne prăpădim! Mâine-poimâine, ar putea reapărea dinozaurii.

* Mi-a povestit bipedul de Neanderthal că tot motoarele diesel au dus la dispariția lui T-Rex și a fraților săi. Greta Thunberg, eu cred că matale ești la a cincisprezecea reîncarnare.

* Știrea ultimelor zile a venit dintr-un salon de cosmetică. Un agent de Poliție a refuzat să participe la o misiune (nu știu exact ce se întâmplase, dar era necesară intervenția oamenilor legii), deoarece se afla pe scaunul pensatului. Nu e banchetă, mi s-a șoptit în prealabil, e un soi de fotoliu. Insului nu i se scobise pleata de deasupra ochișorilor - nu putea să iasă în viața reală cu mutra nescobită.

* E adevărat că un polițist pensat te bate la secție cu poșeta în cap până recunoști totul. OK, te poate și zgâria cu unghiile, metodele de tortură diferă de la un individ la altul.

* Memoria nu-mi joacă feste. Nu încă. Vela, când era ministru de Interne, le transmitea interlopilor că este cu ochii pe ei. Se subînțelege că nu doar domnia sa, ci și toți angajații instituției. Eh, cum să iasă polițistul ăsta drăguț la luptă cu sprâncenele alea de Bob Marley în devenire? Nu mai vezi nici picior de interlop.

* Ministrul Culturii, ritos: "Artiștii trebuie să se implice în campania de vaccinare. Este și în beneficiul lor." Cei care au devenit între timp taximetriști sau bucătari - ohoho, câți au făcut schimbarea asta! - nu mai sunt obligați să asculte sfaturi de acest gen...

* Iașul iese în evidență cu problemele de ordin penal ale liberalilor Chirica (un social-democrat puțin vopsit) și Alexe, primarul și șeful de Consiliu Județean. Abia asta se cheamă solidaritate, nu ce se întâmplă în alte părți. Unde-i dezbinare, nici venituri ilicite nu-s. Pare un slogan inventat de cel mic al lui Chirica, altfel un dezvoltator imobiliar de mare succes.

Citit 721 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Aprilie 2021 18:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.