Să-l sunăm pe Jimmy Page!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Presa centrală se întreabă, oarecum legitim, cine va plăti pensiile românilor în următorii ani. Raportul tineri-pensionari este de unu la trei - da, foarte îngrijorător. Ar trebui să ne rugăm să nu dea faliment Banca Mondială sau la cine ne-om mai împrumuta.

* În calcul n-au fost luați și pensionarii speciali ai țării. Abia aceasta e o problemă spinoasă. La ei nu ne gândim?

* Interesantă campania de imagine a premierului Cîțu. De ziua sa a primit în dar două discuri de vinil, unul cu Led Zeppelin, altul cu Foo Fighters. Alexe de la Iași (e doar un exemplu de ministeriabil, a lucrat la Mediu), dacă s-ar fi aflat în această ipostază, le-ar fi prins iute la autocar. Sau TIR. Ca să depisteze radarul.

* Nene, suntem conduși de un intelectual care ascultă Led Zeppelin, iar noi - da, Lucică Mândruță, nu te uita așa la mine! - le cerem maneliștilor să compună pentru campania de vaccinare. Dacă e posibil așa ceva... Care ai, bossule, telefonul lui Jimmy Page?

* Studiile nu mint niciodată: peste jumătate dintre români își spală mașina doar când este foarte murdară. Dacă ajungi în rușinoasa etapă în care nu mai distingi intrarea în autovehicul, e bine să renunți.

* Sunt într-o situație avantajoasă în raport cu acest studiu. A mea este doar murdărică. Trebuie să recunoașteți, diminutivul poate salva nu numai aparențele.

* Jumătate dintre angajații români nu speră să primească prima de Paște anul acesta. Problema lor este că nici pe aia de anul trecut n-au văzut-o. Și nu este neapărat o problemă oftalmică.

* Un șofer beat a dat peste cap câteva ore traficul într-o intersecție din Galați. Săracul adormise la volan. Pariez că i-a apărut în vis măcar un capăt din viitoarea Autostradă a Moldovei. Se cam clătina, semn evident că e făcută de mântuială.

* Avertisment de ultimă oră. Un nor de praf saharian va ajunge astăzi deasupra României. E răspunsul băștinașilor la fițele românilor plecați pe litoralul african.

Citit 689 ori Ultima modificare Joi, 29 Aprilie 2021 19:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.