Să-l sunăm pe Jimmy Page!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Presa centrală se întreabă, oarecum legitim, cine va plăti pensiile românilor în următorii ani. Raportul tineri-pensionari este de unu la trei - da, foarte îngrijorător. Ar trebui să ne rugăm să nu dea faliment Banca Mondială sau la cine ne-om mai împrumuta.
* În calcul n-au fost luați și pensionarii speciali ai țării. Abia aceasta e o problemă spinoasă. La ei nu ne gândim?
* Interesantă campania de imagine a premierului Cîțu. De ziua sa a primit în dar două discuri de vinil, unul cu Led Zeppelin, altul cu Foo Fighters. Alexe de la Iași (e doar un exemplu de ministeriabil, a lucrat la Mediu), dacă s-ar fi aflat în această ipostază, le-ar fi prins iute la autocar. Sau TIR. Ca să depisteze radarul.
* Nene, suntem conduși de un intelectual care ascultă Led Zeppelin, iar noi - da, Lucică Mândruță, nu te uita așa la mine! - le cerem maneliștilor să compună pentru campania de vaccinare. Dacă e posibil așa ceva... Care ai, bossule, telefonul lui Jimmy Page?
* Studiile nu mint niciodată: peste jumătate dintre români își spală mașina doar când este foarte murdară. Dacă ajungi în rușinoasa etapă în care nu mai distingi intrarea în autovehicul, e bine să renunți.
* Sunt într-o situație avantajoasă în raport cu acest studiu. A mea este doar murdărică. Trebuie să recunoașteți, diminutivul poate salva nu numai aparențele.
* Jumătate dintre angajații români nu speră să primească prima de Paște anul acesta. Problema lor este că nici pe aia de anul trecut n-au văzut-o. Și nu este neapărat o problemă oftalmică.
* Un șofer beat a dat peste cap câteva ore traficul într-o intersecție din Galați. Săracul adormise la volan. Pariez că i-a apărut în vis măcar un capăt din viitoarea Autostradă a Moldovei. Se cam clătina, semn evident că e făcută de mântuială.
* Avertisment de ultimă oră. Un nor de praf saharian va ajunge astăzi deasupra României. E răspunsul băștinașilor la fițele românilor plecați pe litoralul african.

Citit 449 ori Ultima modificare Joi, 29 Aprilie 2021 19:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro