Deschidem casa de piatră

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Hristos a Înviat! Asta nu este o glumiță, e un reper și pentru persoanele oneste care nu cred în Dumnezeu, dar care nu fac bășcălie pe tema asta.

* În Vinerea Mare, la Digi 24, cetățeanul Cristian Tudor Popescu, devenit și mai celebru grație acronimului CTP, a desfăcut o cutie misterioasă primită cu câteva minute în urmă din partea directorului SIE. A făcut spectacol gazetarul, a încercat să pozeze în persoana incomodă căreia i se fac daruri în trista încercare de a fi domolită, a jucat în tricoul dizidentului, s-a dat de-a tumba, a chiuit, i-a ieșit un număr de cinci stele. A uitat, totuși, să ne vorbească și de perioada în care primea telefoane de la Guzganul Rozaliu, alias Viorel Hrebenciuc. În mandatul de premier al lui Adrian Năstase. Abia atunci ar fi fost distractiv. O fi uitat și el...

* O șoferiță de 60 de ani a lovit trei pietoni și trei mașini în timp ce încerca să iasă dintr-o parcare din orașul Roman. Nu este vinovată biata femeie: la școala de șoferi nu te învață așa ceva, nu există parcări disponibile pentru a antrena o asemenea nebunie. Nici nu știu cum nimerise una acum, înainte de Paști.

* Îmi era dor de informații specifice zilelor de praznic. O româncă și-a umplut bagajul cu 42 de kilograme de bucate tradiționale de Paște. A fost descoperită pe aeroportul din Cluj-Napoca: bagajul era mai greu decât prevăd normele, de aceea a fost nevoie să se intre cu lopata în rezerva de drob, cozonac și friptură de miel. El Chapo ar fi mândru de compatrioata noastră.

* Igor Dodon, fost președinte al Republicii Moldova, este ironizat pe Internet după ce a scos cozonacul din cuptor cu mâinile goale. Cel puțin asta dorește să iasă în evidență într-un clip postat de sărbători. După ce iei bătaie de la o femeie, despre Maia Sandu este vorba, te poți fotografia cu mâinile și în gura leului și tot nu ești credibil.

* S-a întâmplat în cele din urmă: un cuplu de tineri din Sfântu Gheorghe, tocmiți în acest scop, și-a unit destinele într-un supermarket, acesta fiind doar un protest inițiat de un antreprenor din Miercurea Ciuc. Căsătoria a fost oficiată de un preot, printre clienții veniți la cumpărături. Mai rămânea să se audă la instalația de sonorizare a magazinului: Deschidem casa de piatră pentru dumneavoastră!

Citit 539 ori Ultima modificare Luni, 03 Mai 2021 12:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.