Deschidem casa de piatră

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Hristos a Înviat! Asta nu este o glumiță, e un reper și pentru persoanele oneste care nu cred în Dumnezeu, dar care nu fac bășcălie pe tema asta.

* În Vinerea Mare, la Digi 24, cetățeanul Cristian Tudor Popescu, devenit și mai celebru grație acronimului CTP, a desfăcut o cutie misterioasă primită cu câteva minute în urmă din partea directorului SIE. A făcut spectacol gazetarul, a încercat să pozeze în persoana incomodă căreia i se fac daruri în trista încercare de a fi domolită, a jucat în tricoul dizidentului, s-a dat de-a tumba, a chiuit, i-a ieșit un număr de cinci stele. A uitat, totuși, să ne vorbească și de perioada în care primea telefoane de la Guzganul Rozaliu, alias Viorel Hrebenciuc. În mandatul de premier al lui Adrian Năstase. Abia atunci ar fi fost distractiv. O fi uitat și el...

* O șoferiță de 60 de ani a lovit trei pietoni și trei mașini în timp ce încerca să iasă dintr-o parcare din orașul Roman. Nu este vinovată biata femeie: la școala de șoferi nu te învață așa ceva, nu există parcări disponibile pentru a antrena o asemenea nebunie. Nici nu știu cum nimerise una acum, înainte de Paști.

* Îmi era dor de informații specifice zilelor de praznic. O româncă și-a umplut bagajul cu 42 de kilograme de bucate tradiționale de Paște. A fost descoperită pe aeroportul din Cluj-Napoca: bagajul era mai greu decât prevăd normele, de aceea a fost nevoie să se intre cu lopata în rezerva de drob, cozonac și friptură de miel. El Chapo ar fi mândru de compatrioata noastră.

* Igor Dodon, fost președinte al Republicii Moldova, este ironizat pe Internet după ce a scos cozonacul din cuptor cu mâinile goale. Cel puțin asta dorește să iasă în evidență într-un clip postat de sărbători. După ce iei bătaie de la o femeie, despre Maia Sandu este vorba, te poți fotografia cu mâinile și în gura leului și tot nu ești credibil.

* S-a întâmplat în cele din urmă: un cuplu de tineri din Sfântu Gheorghe, tocmiți în acest scop, și-a unit destinele într-un supermarket, acesta fiind doar un protest inițiat de un antreprenor din Miercurea Ciuc. Căsătoria a fost oficiată de un preot, printre clienții veniți la cumpărături. Mai rămânea să se audă la instalația de sonorizare a magazinului: Deschidem casa de piatră pentru dumneavoastră!

Citit 262 ori Ultima modificare Luni, 03 Mai 2021 12:44

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro