Vinerea Verde cu Arca

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Arca lui Noe, iată încă o variantă excelentă pentru a marca Vinerea Verde. Precizare pentru cititorii din alte zări: desigur, s-a petrecut ieri. În Galați. Concitadinii din Valea orașului, bieții de ei, pot depune mărturie. În cizme până la piept.

* E limpede că inundațiile sunt la fel de antipatice mai peste tot. N-ai cum să dai neapărat vina pe conducători – că echipele de intervenție sunt mai încete, ține și de gena noastră. Pe de altă parte, nu e nevoie de confirmări, la grătare și șprițuri manifestăm o viteză de reacție de talie mondială. Numai să ne pună cineva la încercare...

* Un sendviș face 20 de lei, iar un pahar de jumătate de litru de bere lipsită de alcool costă 14 lei. Sunt tarife practicate la Arena Națională pentru meciurile de la Euro 2020. În primul rând, aș avea de comentat conținutul din acele pahare de plastic: berea fără alcool e ca un meci de 0-0 din care au fost extrase și șuturile la poartă.

* Nu fac parte din gașca alcoolicilor anonimi, e doar o remarcă de om onest. Berea fără alcool e precum castravetele proaspăt. Doar hidratează, deși n-o simți.

* Anamaria Prodan, o doamnă foarte cunoscută în fotbalul românesc, va divorța sau nu de Laurențiu Reghecampf, și el cu notorietate. A fost jucător de fotbal, acum e antrenor prin zonele arabe. El a anunțat că va pune punct relației de aproape 15 ani, ea a negat după câteva ore, punând totul pe seama capacităților de umorist ale cetățeanului căruia (bănuiesc) îi poartă numele. Laur a glumit, s-a scuzat Ana. În situații de acest gen, nu că v-ați fi tăvălit de griji la noapte, nici medicii nu pot face minuni. 

* Un primar dintr-o comună gorjeană cu 1.300 de locuitori a cumpărat 220 de instrumente muzicale, iar apoi și-a dat seama că n-are cine să le frecventeze. Măcar a avut internții bune. Ar trebui să iasă înaintea lui Dragnea. E doar o presupunere de amator.

* Un elev de clasă primară din Franța l-a întrebat pe președintele Emmanuel Macron dacă și-a revenit după palma primită. Așadar, poporului – nu mai e nevoie de alte dovezi – chiar îi pasă.

Citit 23808 ori Ultima modificare Vineri, 18 Iunie 2021 21:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.