Like a Virgil

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, a gafat, scriu agențiile de presă, generând un moment umoristic la conferinţa alegerilor interne de la PNL Vrancea. Guran s-a scuzat că nu va avea un discurs lung deoarece este răguşit, urmând ca la finalul conferinţei să fie consultat de un medic de specialitate. I-a și pronunțat numele, fiind vorba de un parlamentar de Vrancea. A aflat apoi, în hohotele asistenței, că doctorul respectiv este ginecolog. Doar așa intră omul în anale, cu o fază antologică. I se și poate crea o versiune de 2021 a hitului Madonnei, din perioada sa romantică: "Like a Virgil." Nici nu știu în ce tabără mi-l doresc: la Cîțu sau cu Orban.

* Când ne temeam că ne vor judeca ai noștri compatrioți exclusiv pentru cozile de la Plaja Dunărea. Iată că ne salvează un cetățean prins chiar în apropierea Aqua Park-ului cu o alcoolemie-record. E narativul Poliției, nu mă implic, nu pricep cât de mult poți să consumi ca să dai cifrele peste cap. Poate că Olimpiada este în toți și-n toate. Istoria rămâne la nivel anecdotic: omul n-a contestat rezultatul aparatului și, Slavă Cerului, a fost depistat înainte de a lovi vreun nevinovat. Nu știu ce-o fi fost în mintea împricinatului: pe vreme de caniculă, nu te hidratezi cu tărie.

* Un alt șofer, de 90 de ani, a blocat o șosea și a refuzat să mai plece de pe loc. Bărbatul a declarat că nu-și mai amintește drumul spre casă, iar polițiștii locali l-au ajutat să ajungă în siguranță la domiciliu. Și se mai întreabă răutăcioșii care este utilitatea "localilor"... 

* Nepermis de târziu m-am împiedicat de o afirmație a lui Traian Băsescu, prima de după luni bune de mahmureală mediatică. S-a referit, într-o intervenție la TV, la accidentele feroviare acoperite sau trecute cu vederea de numărul 1 de la Transporturi: "Mă mir că domnii din studio nu au spus că mecanicul de tren băuse cu mine." Hm, nu știu dacă un ceferist are forța unui marinar de cursă lungă.

Citit 1099 ori Ultima modificare Miercuri, 04 August 2021 23:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.