Fake news, da’ bun

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Până la urmă, nu trebuie să-ți funcționeze toate rotițele pentru a lua de-a gata spusele oamenilor politici. E testată în ambele tabere. Senatoarea Șoșoacă vorbește despre "sterilitate pe trei generații", ca efect secundar al vaccinului anti-Covid, iar președintele Iohannis laudă numărul crescut al persoanelor vaccinate, căinând apoi acest coeficient: "Păcat că nu sunt atât de mulți." Primele două generații ne-or fi promise cumva, e chestiune de laborator, apoi nu e mult ce e puțin, când te-ntorci, eu abia vin. Na, că românul s-a născut poet, dar a prins generația aia bună.

* Părinţii a peste 200.000 de copii care urmează ore online au fost induşi în eroare de o informaţie lansată chiar de către ministrul Muncii, Raluca Turcan. Distinsa fostă colegă a lui Orban declarase, la briefingul de după o ședință a Executivului, că Guvernul a aprobat o Ordonanță de Urgență prin care li se asigură sprijin părinților care trebuie să stea acasă cu odraslele, dacă acestea fac școală online. Fake news, Guvernul a anunțat că proiectul de ordonanță nu a fost adoptat. În altă țară, un politician atât de vizibil și-ar fi prezentat demisia, dar la noi nu e cazul - și-așa au rămas prea multe ministere libere după plecarea useriștilor. Nici femei de serviciu nu prea mai sunt...

* Ion Stelică Mihai a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare cu executare, potrivit minutei Curții de Apel București. Condamnarea a venit într-un dosar de evaziune fiscală. Bun-bun, cine-i împricinatul? Nu spune absolut nimic numele său. Noroc cu ai noștri colegi jurnaliști care se uită și pe fotografii, nu doar pe text, așa cum eram obișnuiți să-i judecăm. Stelică e, de fapt, Leo de la Strehaia, un oarecare cu bani care și-a făcut nume în ziarele de scandal. Ca sponsor de maneliști și interlopi ori ca partener de aventură pentru diverse mimoze cu jobul de asistentă TV în CV. E clar, de pierdut are numai cultura.

* Comisia Europeană a aprobat înscrierea produsului românesc "Salată tradiţională cu icre de crap" în registrul Specialităţilor Tradiţionale Garantate, informație care îmi face poftă de orice substanță tartinabilă. Și nu pricep de ce Bruxelles-ul mi-o întinde sub nas ca fiind "garantată" - dacă ajung la pescărie după 11, nu mai prind nimic. Doar să-mi mai păstreze gestionara sub tejghea.

Citit 1083 ori Ultima modificare Vineri, 01 Octombrie 2021 00:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.