N-a rămas fierul în priză

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Cum dorește Dacian Cioloş, prim-ministrul desemnat al României, să încurajeze campania de vaccinare? Prin implicarea unor influenceri, adică, a unor inși care se hrănesc din mimetismul urmăritorilor (li se zice followeri sau followerși, depinde cât de mult ții la limba română). Dar aceștia chiar le copiază gesturile? Încearcă această întrebare retorică și vei rupe relația cu ditai "influensărul"! De pildă, Dorian Popa, care și-a ridicat și câinele la rangul de vedetă, va trata problema superficial, așa cum și-a obișnuit audiența. Pe de altă parte, Alina Mungiu-Pippidi, apărută în fenomen înaintea termenului devenit job în toată regula, nu e pe Instagram.

* Dănuț Barna este propunerea USR pentru un portofoliu destul de complicat, acela al Ministerului de Externe. De ce nu s-ar bucura și străinii de acel clip în care tizul pare că trage de țambal, cu toate că în fața sa (și la câțiva centimetri de degetele sale) zăcea tastatura unui laptop? Poate de aceea merita să fie șef la Cultură.

* A aflat și Florin Cîțu despre creșterea galopantă a prețurilor de la pompă. "Consiliul Concurenţei ar trebui să facă acea anchetă, să ne spună din când în când dacă lucrurile sunt ok acolo şi dacă ele sunt determinate chiar de piaţă", spune cel despre care se crede că va rămâne la Palatul Victoria după ce încercarea lui Dacian va fi trântită de Parlament. Mă așteptam să-l chestioneze pe jurnalistul care i-a adresat această întrebare delicată ce-s aceia combustibili și la ce servesc ei. Parcă și el folosește trotineta. De fapt, a tras doar un clip voios pentru a-i inocula românului de rând că acesta e mijlocul obișnuit de transport al premierului.

* Politicienii vorbesc despre anticipate fix ca nevestele care, la ieșirea din casă, nu-și mai aduc aminte dacă au scos fierul de călcat din priză. Nu e pericol.

* Un șofer din Bihor amendat și lăsat fără permis pentru că a fost prins băut la volan a contestat amenda în instanță, susținând că nu a consumat alcool, de vină pentru alcoolemie fiind dezinfectantul pentru mâini. Era doar o chestiune de timp până se va ajunge aici. Prea există micile sifoane de plastic peste tot - nici nu știi când îți stropești mâinile sau când îți condimentezi salata. Haios era ca respectiva scuză să fie invenția unui moldovean.

Citit 1008 ori Ultima modificare Luni, 18 Octombrie 2021 23:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.