Tu să fii sănătoasă!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* La mulți ani, Românie, mulți zic că nu faci destule pentru ei, de ca și cum osteneala lor e cuantificabilă. Lasă-i să comenteze, acest sport ne-a intrat în ADN, tu să fii sănătoasă!

* Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a scăpat pe jos o parte din proba de salivă colectată de la un elev de clasa a IV-a, într-un clip în care încerca să demonstreze cât de ușor pot fi administrate aceste teste acasă sau în școli, de către personal nespecializat. De fapt, voia să arate (și i-a reușit) cât de ușor poate fi scăpată această mostră. Bine că nu sunt colectate și probe de urină sau altele mai grele!

* Cinci angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani au fost sancţionaţi după ce ar fi încercat să fure din mâncarea bolnavilor. Nu e ca și cum ar fi schimbat hrana contra unei cantități de petrol, alimentele ar fi luat tot traseul digestiei. Nu e vorba de contrabandă cu chiftele și piure, România e prea săracă să-și permită asemenea fonfleuri. Dacă angajatul unei asemenea unități fură mâncarea pacientului, e clar că acel prânz e mai mult decât comestibil. Prea se plângea lumea că hrana din spitale n-are niciun gust...

* Cămara argentinianului Messi trebuie redimensionată, i-a venit omului al șaptelea trofeu aurit din carieră, cu toate că specialiștii aveau alte așteptări. Murături nu știu dacă pusese, dar va trăi toată iarna cu acest premiu necuvenit. Era de așteptat să-l refuze, dar până la urmă și atitudinea aceea mioritică, "lasă-l, bă, aici, să mă împiedic eu de el!", și-a dovedit eficiența. În eventualitatea unui blackout, ar avea ce vinde pentru a-și achiziționa conserve. 

* Măcar smalțul fotbalului rămăsese neatins de cariile oratorice ale numitului Cristian Tudor Popescu. La tenis, politică de nivel înalt și farfurii zburătoare nu mai are necunoscute, așadar trebuia să avanseze, iar de ceva vreme își dă cu părerea despre Rădoi, naționala României și despre câștigătorul Balonului de Aur. "Nu numai în politică se petrec măgării", concluzionează amar CTP, asta însemnând că suntem bine guvernați. Altfel, niciodată nu și-ar fi făcut timp să adune pasele de gol ale lui Messi și ale celorlalți flăcăi care tânjesc după festivitățile de final de an în care contează și toaletele consoartelor.

Citit 541 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Decembrie 2021 00:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.