Saudiții de la Matca

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Generalul ajuns premier al României - despre Nicolae Ciucă este vorba, scuze de redundanță! - anunță că a redus TVA-ul la energia termică. Va fi de numai 5 procente, în scădere de la 19 la sută. Adică, la o factură de 200 de lei, vei fi scutit de alți 33 de lei. Și să se mai lamenteze careva că nu e bine să trăiești în țara asta...

* Șeful Transporturilor nu și-a făcut update de soft, trăiește în lumea demisionarului Roman de la Digitalizare. Aflat prin țară, Sorin Grindeanu a scăpat o uluitoare scamă verbală: "Domnul prim-ministru a minţit... ăăă... a amintit şi de vizita noastră pe tronsonul II al drumului expres Piteşti-Craiova." Când se va întoarce la Palatul Victoria, va fi trimis singur pe sectoare până de Crăciun.

* O statuie a Arhanghelului Mihail va fi înlăturată dintr-o piaţă publică din Franța, pentru că încalcă o lege a laicității. Firește, n-ar fi deranjat pe nimeni un brontozaur pe șenile sau o cornută cu limba până la podea. În ambele cazuri, porumbeii ar fi fost ultima instanță.

* Tanczos Barna de la Mediu are povestioare cu substrat. În limba română: "Unul dintre motivele poluării este deplasarea cu mașina. În București, în 90 la sută din autoturisme se află o singură persoană." Trebuie să fie plătiți în aur cei care stau pe marginea drumului ca să numere câți inși ocupă banchetele autoturismelor. Dar nu v-ați gândit că pot fi transportate ființe umane și în portbagaj?

* Titlu de pe o publicație online: "Bubuie o nouă criză în Europa: roșiile, legumele și fructele vor deveni noul petrol." Prin urmare, saudiții de la Matca ar trebui să tragă mult în sus nivelul de trai al județului. "Salam cu roșii!" Ăsta e noul salut din zonă.

* Cel puțin șapte persoane au fost executate cu sânge foarte rece în Coreea de Nord pentru că s-au uitat la producții TV sud-coreene, inclusiv cu muzică pop. Unii mărturisesc cu nesimțire că au aruncat un ochi și pe la emisiunea lui Prelipceanu, dar numele realizatorului de emisiuni de la Digi este intraductibil la Phenian.

Citit 1333 ori Ultima modificare Vineri, 17 Decembrie 2021 23:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.