Fractura lui Ciolacu

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Asta-i ultima pe care o puteam anticipa. Dăncilă a șters-o englezește din PSD, și-a format un alt partid (numele e ciudat rău), iar Ciolacu, șeful social-democraților, i-a servit o ironie. Cum era clișeul acela? Opriți planeta, că aș face o haltă pe undeva!

* "Sunt devastat de această pierdere, dar sper că alături de colegii mei să ne revenim foarte repede", a comentat nebărbieritul din Buzău care conduce, în acte, Camera Deputaților. Grijă mare, contemporanule, sarcasmul nu e pentru oricine! Poți ușor face fractură de logică.

* Prin urmare, ce glume să mai însăilezi despre Viorica, dacă s-a infiltrat în grup și Marcelică de la PSD? Sper să nu comită și glume cu războiul, ar trebui să mă reprofilez pe anecdote cu și despre alde Godină.

* Grănicerul care "a murit" mediatic pe Insula Șerpilor s-a întors acasă. Am scris din primele zile ale războiului din Ucraina că manipularea nu ține cont de granițe și că poți pica în plasă indiferent care ar fi sursa ta de informare. De aceea, e nevoie mereu de precauție, nu de ingurgitarea știrii pe modelul pelicanului înfometat-pofticios. Riști să înghiți și pescarul, iar cizmele sale au tureatca murdară.

* După negocierile de la Istanbul, rușii promit o reducere a atacurilor din Ucraina. Recunosc, n-am avut vremea și nici dispoziția să aștept comentariul specialiștilor, iar dilema mi se adâncește. Se trece la lupta la baionetă, schimbă Kremlinul tancurile pe trotinete? La ce fel de reducere a ofensivei trebuie să ne așteptăm? De ce nu se oprește de tot mizeria? Dâncu, ministrul apărării noastre, de ce nu-și tunde mustața? 

* Gala Premiilor Oscar de duminică a beneficiat de o super-audiență, peste 15 milioane de privitori fiind serviți cu ceremonia în care Smith și Rock au încercat să dea, stând și la primire, "just in case". Și ascultam oarecum anesteziat o cunoștință necunoscătoare care îmi explica, fără argumente, de ce gestul care i-a adus reclamă festivalului de la Hollywood a fost o rătăcire, o nebunie de moment, adică nimic regizat. Înainte de a-i răspunde, am cerut o pauză de publicitate.

Citit 846 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Martie 2022 23:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.