Mazilirea lui Florinache

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Nu mai poate pleca Florinache în Statele Unite, că se adună mișeii prin spatele său și-l coboară de pe soclu. La ora la care mă distram scriind despre această nebunie, Cîțu încă era prin aeroport sau în avion. Ori în vreun duty-free, să-i cumpere colegului de alianță, lui Marcelică Ciolacu, un cadou, ceva. Politica e damă de consumație, însă n-am surprins pe nimeni cu această remarcă.

* Hai, bă, nu te duci și tu în SUA, să te relaxezi, să-ți aduci aminte de tinerețe, să una, să alta? A, normal, să și discuți cu partenerul strategic. D-astea... Cam în acest fel par să fi jonglat cu persuasiunea ai săi din PNL. Făcut pachet și băgat la cală, Cîțu revine mazilit, dat jos de supușii care credeau în forța lui Superman. Ar fi culmea ca Sică Mandolină să nu-și dea seama la euforie și să sune la sediul central al liberalilor: M-a căutat cineva?

* După ce a renunțat la semestre, Sorin Cîmpeanu, ministru la Educație, anunță că tezele vor fi eliminate de anul viitor și se va introduce evaluarea la final de an școlar. Niciun an fără modificări în programa celor mici - e deviza care ne va duce departe. Abia la facultate vei afla că "Ana are mere" și că - Doamne, ce memorie infailibilă mă însoțește! - "Xenia cântă la xilofon". Abia aștept ce va decide următorul boss al Învățământului!

* Românii sunt ultimii din Uniunea Europeană în privința competențelor digitale. Pe noi ne trage la vale vorba ancestrală pe care niciodată n-am știut s-o adaptăm: "Îți bagi degetele peste tot, stai naibii cuminte!"

* Oana Zăvoranu va candida la președinție în 2024, an în care Klaus Iohannis va pleca acasă ori va migra către mediul privat. Ar fi singura șansă de a mai face pași către urne: Oana, ai votul meu! Dacă nu se va decide între timp și Floricica Dansatoarea să intre în cursă...

* Un fotbalist de la Dinamo, despre Torje e vorba, a decis să părăsească România. Se va muta în Spania, iar justificarea sa e fascinantă: "Statul îi dă ajutor de înmormântare 50 de milioane. Merită să rămâi în țara asta? Coșciugul face 40 de milioane." Fotbalul lui Bacovia: plumb în ghete, plumb peste tot.

Citit 744 ori Ultima modificare Joi, 31 Martie 2022 23:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.