Vrem poșete!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Klaus Iohannis, aflat în postura de gazdă de lux, a discutat acum două zile cu Prințul Charles proiecte de educație privind schimbările climatice. Cel puțin președintele României trebuie să fi citit ceva de pe foaie.

* Prințul, dacă tot nu are de treabă pe acasă, ar trebui să vină ca ministru al Turismului de la noi. Acum, urgent. Nici Google nu mă poate ajuta: oare cum îl cheamă pe al nostru din această funcție lăsată cu iz de parfum scump de Lenuța Udrea?

* Apropo de blonda pe care ne-au dat-o bulgarii la dos: producătorul francez Chanel vrea să limiteze la două numărul genților de peste 10.000 de dolari pe care le poate cumpăra o persoană într-un an. E cazul să ne îmbulzim iarăși, să facem cozi, să ne isterizăm. "Să ajungă poșetele până aici, în spate, că am trei copii acasă!"

* Compania Națională de Investiții va construi patru patinoare în Harghita și Covasna și niciunul în București. De aceste detalii insignifiante se ocupă băiatul de la Sport, Eduard Novak, posesorul de rânjet la interacțiunea cu provocarea de a rosti două-trei cuvinte din imnul național. Nu e șovinism că batem această monedă, însă unii au încremenit în povestioare corecte politic din care nevoia de gândire a zburat de mult. Cu tot cu ață, ca puiul de gostat. Edi, fă-ți, nene, treaba, că nu te deranjează nimeni în afara a câțiva hămăitori din presă!

* Miron Mitrea, un invitat permanent de televiziune (trebuia să aibă și el un loc de muncă după ieșirea de la umbră), a făcut dezvăluiri despre celebrul Cristi Borcea, vedetă și de bancuri pe bază de procreare: "Îi spuneam Magdalena în închisoare bărbatului feroce al României." Nu-mi vine în memorie decât refrenul pe bază de Kunta Kinte. A jucat la Dinamo, nu știți dumneavoastră.

* O tânără care a încasat un salariu de peste 500 de euro de la o primărie din județul Vaslui, fără să treacă pe la serviciu, a fost pârâtă la DNA de portarul instituției. E o palmă dată inteligenței artificiale, roboții n-ar fi observat neregula.

Citit 939 ori Ultima modificare Joi, 26 Mai 2022 18:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.