Legea e lege. Dar dau și eu „un telefon”

Legea e lege. Dar dau și eu „un telefon”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Ca să nu fie acuzat că taie frunză la diverse patrupede, Senatul României a votat pentru interzicerea consumului de tutun în locurile publice pentru persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani. Știu că, potrivit legilor țării, acestor suflete nu li se pot comercializa țigarete. Carevasăzică, dacă acea normă ar fi fost respectată, n-ar mai fi fost nevoie de maculatură suplimentară. Bine, Poliția nici n-are haine - am văzut eu un protest în acest sens.

* Aceeași cameră a Parlamentului a adoptat legea "Anastasia", iar șoferii amețiți de alcool sau drogați care produc accidente cu victime vor merge direct la răcoare. Evident, e vorba de acei conducători auto care nu vor putea da "un telefon" imediat după săvârșirea nenorocirii, doar n-o să credem că toată lumea va suferi ca fraierii de rând. Iar cazul băiatului lui Gino Iorgulescu de la Liga Profesionistă de Fotbal e doar un exemplu întâmplător. Altă rimă nu găsisem.

* Cred că s-a trecut prea ușor peste știrea că Ludovic Orban a avut amantă. Da, e un act la timpul trecut, din nefericire, și e păcat că n-am înmagazinat informația, omul chiar a dat bani grei la presă ca să ne ajungă așa ceva la urechi.

* Angajații Primăriei Stejar din județul Gorj au deszăpezit drumul spre clădirea instituției, folosind o răpciugoasă de pătură. Probabil că toți aveau doctorat (sau doar masterat), nu le permitea statutul să pună mâna direct pe lopată.

* Piesa "Așteptându-l pe Godot" a fost anulată de un teatru din Olanda deoarece spectacolul are doar roluri de bărbați, acest lucru fiind considerat discriminatoriu. Cu riscul repetiției, mă întreb de ce e obligatoriu să salvăm planeta. Specia dominantă care o populează are grave probleme la stratul de ozon care îi protejează tărtăcuța - îi sunt tot mai des poluate autostrăzile gâtului. Aștept apariția piesei "Albu’-ca-Zăpada", cu toate că nici culoarea laptelui nu mai este la modă. Nici "Negru" nu se mai poate spune, iar ultima variantă ar fi "Maculatu’-ca-Zăpada".

Citit 1373 ori Ultima modificare Marți, 07 Februarie 2023 17:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.