România Educată, în lockdown

România Educată, în lockdown
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Carmen Iohannis a purtat o geantă de 10.000 de dolari în vizita oficială din Emiratele Arabe Unite. Aștept un comunicat de presă prin care cineva să-și prezinte obșteștile scuze. Sunt convins că e doar o scăpare a doamnei profesoare de la Sibiu: pe aia de juma' de milion de coco i-o împrumutase unei prietene. De aceea s-a afișat cu sărăcia respectivă...

* După ce nici Organizația Mondială a Sănătății nu mai bate apa în piuă cu cea pandemie, ne trezim cu informația conform căreia ministrul Educației, Ligia Deca, s-a infectat cu Covid-19. Prin urmare, conceptul de Românie Educată trebuie să intre în lockdown și s-o salveze pe bunica de la seral. Ehei, săraca a prins războiul, mamaie.

* Ucraina și-a dat în cele din urmă acordul pentru începerea măsurătorilor pe Canalul Bîstroe. Cum așa, e pe bune, vaaai?! E genul de știre care îl pune în încurcătură pe premierul Ciucă - el știa de la bun început că nu e voie să-ți aperi interesele. O fi schimbat cineva scenariul sau asistăm la un simplu foc de trestie?

* O treime dintre francezi renunţă la unele produse de igienă din cauza nesiguranţei economice, arată rezultatele unui sondaj recent. Igiena proastă a Sectorului 1 din Capitală gestionat de o franțuzoaică - cel puțin asta spun adversarii politici, printre ei numărându-se și Marceluș Ciolacu - e doar o coincidență.

* Federația Maghiară de Fotbal a anunțat marți seară că UEFA și FARE, gruparea împotriva discriminării în fotbalul european, îi permit utilizarea hărții Ungariei Mari la meciurile echipei naționale. Ne-am inflamat pe bună dreptate, în ciuda semeților influenceri care au lucruri de împărțit cu gloata, apoi am aflat că informația vecinilor noștri e falsă. Noi, bărbații - cu iertare pentru o asemenea constatare de bădăran sadea - știm din adolescență cum e treaba cu hărțile.

* Miliardarul și mogulul media Rupert Murdoch s-a logodit pentru a cincea oară, la vârsta de 92 de ani. Precis le-a cerut și părinților o părere cu privire la frumusețea interioară a alesei inimii. Cu o electrocardiogramă cu toții suntem datori.

Citit 1010 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Martie 2023 18:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.