Fularul și fondurile cu doi de u

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Dan Voiculescu a demisionat din Senat. În primul rând, dom’ profesor nu avea ce căuta acolo, de ce să ne tot păcălim că partidul Observator e formațiune politică? Tătucul Antenelor spune că a renunțat la demnitatea de senator deoarece i-a fost respins un amendament la nu-știu-care lege. Cunosc proiectul, dar nici dacă s-ar fi discutat legea vieții veșnice în Parlament, n-ar fi existat o demisie atât de rapidă ca cea a Varanului. De fapt, omul se folosește de acest tertip ieftin - când a renunțat vreunul la ciolan de bunăvoie și nesilit de nimeni? - pentru a scăpa de magistrații Curții Supreme, băieți care ar fi trebuit să-i judece dosarul de corupție. Cum șeful lui Mircea Badea a sărit din schema Legislativului României, procesul poate fi mutat într-o instanță mai miloasă, eventual controlabilă. Hai c-ai fost tare, nea Dane, aproape că ne-ai păcălit! Ai fost tare ca fularul... Aoleu, scuze, Adiță, continuă să te prefaci și tu că ești rănit la spital!

* Săptămâna aceasta avem treabă. Mare, mică, nu contează. Dar, eroare, trebuie să ne abținem întrucât vor fi serbate anumite orificii. Nu dau detalii, veți afla cel târziu sâmbătă despre ce-i vorba. Nu te da preocupat, mioriticule, care nu mai ai voie nici să-ți sacrifici porcul cum trebuie, fii european, bă!

* Loredana Groza va fi imaginea campaniei „Eu sunt! Tu?”. Inițial am crezut că-i vorba despre vreo acțiune umanitară în care celebra cântăreață ne-ar da de înțeles că este generoasă. Aplecându-mă peste știre, am aflat că nu strângerile de fonduri ar fi dorința lui Lori, ci păzirea fondurilor cu doi de u. Exact, Groza susține Marșul Diversității din cadrul GayFest, o paradă pe care niciodată n-o voi înțelege. Se vor grăbi unii să-mi explice, dar n-am chef de ei. Ca orice altă minoritate, homosexualii și-ar fi putut vedea de treabă, doar nu le dictează nimeni ce basoreliefuri desenează în așternut. Păi, de ce n-ar ieși în stradă - tot ca niște discriminați ce sunt - și oamenii care nu sunt pișcați de țânțari, bipezii peste care dau mașinile pe trecerea de pietoni sau femeile care nasc prematur? Să mai spun că mesajul „Eu sunt! Tu?” e special conceput pentru atragerea de noi fani? Ce campanie frumoasă!

Citit 857 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.