Referendum cu â din a

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Victor Ponta apucase joi după-amiază să demită și conducerea Institutului Național de Statistică. Ieri a revenit asupra deciziei, dar zic să nu băgăm mâna în foc. Copilotul poate oricând să dea afară pe oricine de oriunde, poate desființa totul, are (frână de) mână de fier. Mă aștept ca, în acest asalt continuu, să-l lase pe drumuri și pe selecționerul naționalei de fotbal, Victor Pițurcă, sau pe moșuleții de la ANM. Păi, de ce n-au prevăzut niște fulgere și tunete pentru a-i alunga pe manifestanții lui Băsescu?

* Aoleu, uitasem! Băsescu a fost suspendat. Chinul lui Crin Antonescu. Omul va fi nevoit să se trezească în fiecare dimineață pentru a merge la Cotroceni. Sau va înnopta la Palat... Zău, e o chestiune spinoasă, numai de asta nu avea timp președintele liberalilor.

* Sondajele spun că Băse va fi demis în urma referendumului de pe 29 iulie. Între timp, Marian Vanghelie, avid de cultură (avid sau vid?), se tot întreabă dacă referendum se scrie cu doi de u. Sau cu â din a?

* Elena Udrea este convinsă că ziua de 29 iulie 2012 va intra în istorie. Că Zeus va câștiga lupta cu Guvernul (deci și cu poporul) și că Ponta și Antonescu vor ieși pe ușa din dos a istoriei. Mă rog, e sentimentală, trebuie înțeleasă! Doar dacă ar fi fost vorba despre Bombonel, am fi putut pomeni ieșirea din dos...

* Un elev prins cu fițuici la Bac a dat în judecată Inspectoratul Școlar. Tare, nu? După tupeu, ai zice că-i odrasla lui Victor Ponta, dar mă tem că avem de-a face chiar cu Liviu Pop, băiatul ăla care a ținut interimatul la Ministerul Educației.

* Bacul? Urât, un coșmar tot mai crunt. S-a lăsat cu rate de promovare sub 15 la sută, iată unde a ajuns învățământul românesc! Față de alți ani, Galațiul trebuie să se pupe: 45 la sută e rata de promovabilitate, uau! La Harvard cu ei, bre! Păi, și acolo trebuie să dea cineva cu mătura...

* O americancă din statul New Mexico a decis să-și vândă sufletul pe portalul de licitații on-line, eBay. Prețul de pornire este de 2.000 de dolari. Îl va lua cineva? „Ei, sufletul!”, ar zice românul.

Citit 955 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

3 comentarii

 • postat de crayven
  Luni, 09 Iulie 2012 11:25
  @ IC baza sunt pensionarii pt ca aia voteaza ca habaucii, tinerii s-au saturat sa voteze ceva si sa iese "ce trebuie" ca in republica Galati unde votezi ceva si tot PSD iese !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Curiosul
  Luni, 09 Iulie 2012 10:13
  Iar suntem pusi sa alegem. Pe de o parte este echipa formata dintr-un hot (Ponta), un repetent (Antonesu) si un fost turnator la securitate (Voiculescu) conducatorul din umbra a primilor doi si de cealalta parte Basescu. Dupa cum a procedat echipa celor trei (si scopul NU scuza mijloacele!) constatam ca fiecare face cat Basescu+++ (Basescu de 3 ori mai rau).
  Asa ca ce alegem, un Basescu sau 3xBasescu+++ ?
  Pe de alta parte, nu stiu cu se face dar presedintele de azi al PSD este hot iar presedintele dinaintea lui este un hot dovedit in inchisoare.
  Ce am relatat sun fapte, restul este propaganda.
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Luni, 09 Iulie 2012 08:37
  Danut ai dreptate. Uitati-va la fata lui Antonescu ,arata obosita si incercanata, ca dupa o luna de chef continuu desi nu a fost in acest an decat la cele cinci sedinte de plen(poate gresec cu una doua si era sa spun de lovitura de stat ) care au pus in mana uslasilor toata puterea. Chin mare pe capul lui pana pe 30 iulie , poate-l ajuta romanii sa scape si sa scape si PNL-ul de el si PSD-ul de presedinte liberal,ca doar daca se spune "NU" la referendum , s-a jurat ca o taie la muzeu ,pe postul avut .... Chestia este cum or fi primit pensionarii vestea prinind costul referendumului (cca 20 milioane euro ) ,ca bani pentru marit pensiile am inteles ca nu sunt ( gaselnita cu 5,5% este chiorala curata ) iar baza votantilor tot pensionarii raman desi pe tineri ar trebui sa-i intereseze mai mult in ce direfctie ne indreptam .....
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.