Trenul Viselor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ponta zice că Băsescu a fost ofiţer acoperit al Securităţii. Păi, da, a fost acoperit până prin 2005, când a decis să-şi braconeze şuviţa de pe fontanelă.

* Ieri a fost serbat Sfântul Nicolae. S-a băut atât de mult, încât spre dimineaţă am văzut destui mucenici mergând pe şapte cărări. Lăi-lăi-lăi-lăi-lăi...

* Când mă pregăteam şi eu să vorbesc mai abitir despre alegerile de duminică, brusc mi-a ieşit în cale ştirea cu Jojo care ar fi divorţat de bărbat-su. Ce să faci cu o asemenea informaţie, mai ales că Jojo nu-i vreo ţintă siliconată şi nici putredă de bogată nu-i? Jojo, mergi cu Domnul! Cu domnul care ţi-o ieşi în cale.

* CFR Cluj, echipa ungurului Paszkany care câştigă campionate în România cu portughezi şi brazilieni, a bătut pe Manchester United chiar în bătătura lui Sir Alex Ferguson. Asta, da performanţă! Şi cine zicea că CFR-ul nu mai este performant?

* Culmea ar fi ca după isprava de pe „Teatrul Viselor”, ăştia de la CFR-ul care se ocupă exclusiv de vagoane de dormit şi de navetiştii de pe ruta Galaţi-Bârlad să majoreze iarăşi preţul călătoriei pe calea ferată. De fapt, n-ar mai mira pe nimeni.

* Conform ultimului recensământ, în Serbia trăiesc 354 de extratereştri. Doamne, beau unii mai mult şi decât cetăţenii judeţului Vaslui!

* Feministele cer interzicerea prostituţiei în toate statele Uniunii Europene. De ca şi cum noi le luăm în bâză pe marginea subiectului „lungimea (nu) contează”.

* În Brazilia s-a decernat recent titlul de „Miss Popou”. Miss, nu Mister, domnule Bombonel!

* La închiderea ediţiei, Traian Băsescu trage următoarea concluzie: Guvernul Ponta a dormit în ghete. Carevasăzică, nu i-a adus Moş Nicolae nicio... Iar când te referi la activitatea de dormit, e limpede pentru toată lumea că-l atingi uşor pe Crin Antonescu. Dacă-l loveşti prea tare, rişti să-l trezeşti.

Citit 583 ori Ultima modificare Joi, 06 Decembrie 2012 15:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.