Trenul Viselor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ponta zice că Băsescu a fost ofiţer acoperit al Securităţii. Păi, da, a fost acoperit până prin 2005, când a decis să-şi braconeze şuviţa de pe fontanelă.
* Ieri a fost serbat Sfântul Nicolae. S-a băut atât de mult, încât spre dimineaţă am văzut destui mucenici mergând pe şapte cărări. Lăi-lăi-lăi-lăi-lăi...
* Când mă pregăteam şi eu să vorbesc mai abitir despre alegerile de duminică, brusc mi-a ieşit în cale ştirea cu Jojo care ar fi divorţat de bărbat-su. Ce să faci cu o asemenea informaţie, mai ales că Jojo nu-i vreo ţintă siliconată şi nici putredă de bogată nu-i? Jojo, mergi cu Domnul! Cu domnul care ţi-o ieşi în cale.
* CFR Cluj, echipa ungurului Paszkany care câştigă campionate în România cu portughezi şi brazilieni, a bătut pe Manchester United chiar în bătătura lui Sir Alex Ferguson. Asta, da performanţă! Şi cine zicea că CFR-ul nu mai este performant?
* Culmea ar fi ca după isprava de pe „Teatrul Viselor”, ăştia de la CFR-ul care se ocupă exclusiv de vagoane de dormit şi de navetiştii de pe ruta Galaţi-Bârlad să majoreze iarăşi preţul călătoriei pe calea ferată. De fapt, n-ar mai mira pe nimeni.
* Conform ultimului recensământ, în Serbia trăiesc 354 de extratereştri. Doamne, beau unii mai mult şi decât cetăţenii judeţului Vaslui!
* Feministele cer interzicerea prostituţiei în toate statele Uniunii Europene. De ca şi cum noi le luăm în bâză pe marginea subiectului „lungimea (nu) contează”.
* În Brazilia s-a decernat recent titlul de „Miss Popou”. Miss, nu Mister, domnule Bombonel!
* La închiderea ediţiei, Traian Băsescu trage următoarea concluzie: Guvernul Ponta a dormit în ghete. Carevasăzică, nu i-a adus Moş Nicolae nicio... Iar când te referi la activitatea de dormit, e limpede pentru toată lumea că-l atingi uşor pe Crin Antonescu. Dacă-l loveşti prea tare, rişti să-l trezeşti.

Citit 518 ori Ultima modificare Joi, 06 Decembrie 2012 15:43

3 comentarii

 • postat de FANY SATAR
  Vineri, 07 Decembrie 2012 22:45
  Mai lasa-ne cu pup-in-basism-ul asta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Sictirescovici
  Vineri, 07 Decembrie 2012 14:09
  Ce este aceasta scriere? Presupun ca se vrea un articol...Dar nici nu seamana si nici nu rasare! Jaaalnic! Cu cat te-au platit cimacencii resmerito-pdl-isti ca sa scrii ineptia asta? Du-te si spala-te ca puti a basism!
  0
  0
  Raportează
 • postat de mircea toader
  Vineri, 07 Decembrie 2012 01:22
  Iti pute gura de basist ce esti . Pupincuristuleeeeeeeee !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.