Iubesc bara la bară!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sunt nevoit s-o spun cu majuscule (sau cu CAPS LOCK, fi-mi-ar era IT-ului să-mi fie de cap!): IUBESC TRAFICUL RUTIER din România! Îl idolatrizez, m-aş căsători cu el, aşa cum fac indienii care-şi unesc destinul cu o capră sau c-un deal. De unde acest fetiş pentru datul cu tigaia pe străzile patriei mele? Păi, încerc să-l compar cu ce se întâmplă în străinătate. În Europa civilizată, urci la volan, intri pe autostradă, continui pe altă autostradă şi ajungi la destinaţie direct de pe încă o autostradă. E atât de plictisitor, mai ales dacă birjăreşti o maşină cu doar două pedale, încât sigur te va păli somnul. E destul să aţipeşti o fracţiune de secundă că te-ai şi nenorocit. Aşadar, cui îi trebuie un trafic atât de fad, lipsit de sare şi piper? Nu tu un nesimţit care să-ţi dea flash-uri că mergi regulamentar, o căruţă cu paie, ceva, nişte oi scăpate de cioban în intersecţie, un beţiv pe marginea drumului care să-ţi facă semne obscene după ce l-ai claxonat, nu tu o curbă semnalizată prost, nu tu o curvă în decor, un TIR care să te depăşească pe linia continuă că ştie prin staţie unde stau poliţiştii, un tembel cu telefonul la ureche care face stânga fără să semnalizeze... Ce dracu’, Gogule, noi avem circulaţie rutieră deşteaptă, te ţine mereu treaz când ai covrigul în braţe! Fă, baro la bară, I love you!

* După ce pelicula „Poziţia copilului”, film făcut de Călin Netzer, a înşfăcat de o aripă Ursul de Aur de la Berlin, creatorul de modă cu prohab Cătălin Botezatu a pozat în cinefil. El cică s-ar fi interesat de sexul copilului...

* A început Festivalul Olimpic al Tineretului European, întrecere găzduită de Braşov. Găsesc lipsită de inspiraţie această titulatură deoarece acronimul este uşor de rotunjit astfel încât să iasă o măgărie pe gura fiecărui iubitor de sport sub cearşaf. Bine că nu-i un Festival Urban!

* Conform unui sondaj efectuat în Marea Britanie, bărbaţii preferă oglinda în detrimentul sexului. Bombonel, de pildă, are alte gusturi: preferă bărbaţii în detrimentul oglinzii.

Citit 799 ori Ultima modificare Luni, 18 Februarie 2013 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.