Ce moldovean sunt!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Specialiştii au stabilit: moldovenii sunt cei mai virili români. Carevasăzică, noi, urmaşii lui Ştefan, putem să mergem în Schengen când vrea libidoul nostru.

* Adelu Năstase a auzit destul de târziu că i-ar fi trecut mai uşor timpul cu doi moldoveni în celulă. Viaţa e dură...

* De când cu ridicarea în rang (rang am zis!) a sârmelor, cică şi brăilenii şi-ar dori să li se zică „băi moldovenilor”.

* S-a majorat ajutorul de deces. Exclusiv în România. Auzind năstruşnicia, americanii îşi doresc să dea colţul în spaţiul carpato-danubiano-Ponta.

* Muriţi, băi! Nu ăsta e mesajul Guvernului pentru năpăstuiţii cu drept de vot? Mie aşa mi se pare.

* Guvernul Filat 2 de la Chişinău a fost demis. Pentru eşecuri în lanţ, propun ca Executivului de peste Prut să i se zică Guvernul Pilaf.

* Peste 700.000 de automobile BMW au fost chemate în fabrică pentru verificări. Se auzea o gâjâială la sistemul de frânare. Teama nemţilor nu s-a confirmat: plăcuţele de frână sunt brici. De fapt, se auzea vocea lui Nicolae Guţă. De aici a plecat confuzia.

* Dinu Patriciu a ieşit pe uşa din dos din topul miliardarilor lumii. Să-ţi fie ruşine, Bill Gates!

* Conform unui calcul simplu, noi, românii, suntem consideraţi cei mai săraci posesori de raţiune din Uniunea Europeană. Avem cel mai mic salariu minim pe economie. Bine că măcar sunt moldovean...

* Regizorul Steven Spielberg doreşte să realizeze un serial despre viaţa lui Napoleon. Nea Nicu Văcăroiu se arată interesat de această producţie, dar ar vrea să vadă şi un film despre cariera lui Ovidiu. Dar mai ales despre lacrima lui.

* Teorie halucinantă despre sângele găsit în casa lui Cristian Cioacă. Cică nu-i sângele Elodiei, e sânge de cal.

* Un deputat PDL de Vrancea, Florin Secară, oferă declaraţia lunii: „Elena Udrea este un izvor nesecat de inteligenţă şi energie”. Florine, puteai să-i iei direct o poşetă, mă! Şi, da, venea după tine.

Citit 948 ori Ultima modificare Marți, 05 Martie 2013 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.