Oana Niculescu Mizilic

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Habemus. Doamne ajută! Papa este argentinian, exact ca Leo Messi, cel mai bun fotbalist al planetei. Aşadar, pretendentul portughez Cristiano Ronaldo îşi poate lua adio de la Balonul de Aur...

* Papa Francisc are un singur plămân. Asta anunţă presa internaţională, nu intenţiile, planurile sale. Ce înseamnă? Îmi este limpede că nu vom fi traşi în piept din balconul de la Vatican.

* Oana Niculescu Mizil, deputat cu carte de muncă, este urmărită penal. Iniţial am crezut că cel care a redactat informaţia are carenţe de grefier ostenit, şi de aici că Niculeasca ar fi urmărită de un penal. Adică de Vanghelie, un penal într-ale gramaticii. Degeaba am dus însă ştirea în plan anecdotic: fata este acuzată că şi-a angajat mama, sport naţional în Parlament. Pariez că Oanei i se fracturează cotul de atâta stres. E un mizilic pentru Mizil.

* Zice-se că persoanele cu mai puţine greşeli gramaticale în CV reuşesc să urce mai sus în carieră şi să câştige salarii mai mari decât ceilalţi. Asta se arată într-un studiu realizat de britanici. Mariane, băi Vanghelie, cine ţi-a redactat curriculum-ul, mă?

* Cele mai în vârstă prostituate din Amsterdam şi-au anunţat retragerea. Habar n-am dacă cele două pupeze bătrâne au avut parte de câte o partidă de retragere...

* O americancă a vrut să-şi vândă copiii pe Facebook. Autorităţile şi-au dat seama la timp că individa e cam Trilulilu şi au oprit-o.

* China are, în mod oficial, un nou preşedinte. Xi Jinping a fost ales de Parlament în ziua în care Vaticanul îşi desemna noul Papă. La asiatici n-a ieşit fum pe hornul Legislativului, chiar dacă ţara cu capitala la Beijing este - dacă-mi permiteţi metafora - eşapamentul planetei.

* Potrivit unui raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, bărbaţii europeni trăiesc mult mai puţin decât femeile. Păi, în cazul acesta, de ce mi-aş mai dori să ieşim din criză? Doamne-Doamne, dacă se poate, două porţii de potop aş dori...

* Ziua Limbii Române va fi pe 31 august. Mulţi dintre compatrioţi pun însă mai mare preţ pe limba de avansare.

Citit 979 ori Ultima modificare Joi, 14 Martie 2013 15:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.