Prea multe Scufiţe Roşii!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conform unui sondaj de ultimă oră, românii au cea mai mare încredere în Isărescu, Ponta şi Oprescu. Şi dacă-i faci sinucigaşi, aşa cum merită, se supără ăştia.

* Cum să ai încredere, nene, în şeful banilor, oricare ar fi ţara aia? Şi numai pentru că dă autografe pe lovele, e periculos să pui boticul la ce zice conu’ Mugur. Naşpa e că şi Preafericitul Daniel spera să apară în Top 3, dar văd că n-a prins trenul. N-o fi pe placul poporului deoarece se ocupă cu activităţi ceva mai abstracte. Aiurea, şi el e cu caşcavalul.

* Cartofii s-au scumpit cu 13 procente. Şi cică să mai ţii post. Păi, carnea de cal s-a ieftinit şi e şi trendy.

* Le Monde-ul, cum îl apela regretatul Dem Rădulescu, a găsit ceva spaţiu pentru a scrie despre „Ţăranii de la Deveselu, localitatea din România în care a fost amplasat scutul antirachetă”. În primul rând, pe cine fac ăştia ţărani, mă?

* Tot aşteptăm veşti din nord-estul globului, acolo unde Kim Jong-un ameninţă planeta cu bătaia. Zi de zi se scrie despre capacitatea nord-coreenilor de a da cu artificii care fac buba şi mi-au picat ochii pe următorul titlu: „Economia Coreei de Nord este bazată pe arme şi droguri.” Aiurea! Din ce se aude, telejurnalul de seară e principalul drog al salahorilor de la Phenian.

* Elena Udrea mărturiseşte că a intrat în politică pentru Traian Băsescu. Îmi vine să plâng, credeam că voi da ortul popii fără să mai aud aceste vorbe frumoase. Lenuţo, vezi că mai circulă câteva versiuni: zice-se că, de fapt, ai intrat în... pentru politică.

* Învăţătoarea grevistă, acum şi cu caşcaval baban de la Parlament, îl atacă metaforic pe prim-ministrul Victor Ponta: „A fost lupul îmbrăcat în oaie”. Uite-o pe Scufiţa Roşie de pe centură unde era! Se dădea lovită de sistem până a intrat în el...

* S-a dovedit ştiinţific: lenea este ereditară. Adică, dacă lui Mihai Viteazu i-a fost lene să ridice mânăstiri, ca Ştefan cel Mare, cele mai multe lăcaşe de cult se găsesc tot în Moldova. Frumos raţionament deductiv, ha?

Citit 854 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2013 16:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.