Violenţa domestică nu e gay

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cazul cântăreţei molestate de propriul impresar a spart vana butoiului cu pulbere. Acum, orice reprezentantă a sexului plăpând iese la interval şi se laudă că, de-a lungul timpului, a mai parat cu fontanela pumnul încordat al masculului din cuplu. Nu cumva avem încă un argument forte ca să modificăm decisiv în Constituţie la rubrica „căsătorii şi alte pirostrii”? Păi, doi bărbaţi uniţi de aceeaşi verighetă, dacă au chef de violenţă domestică, măcar şi-o dau parte-n parte, cu aceleaşi forţe. Am găsit şi sloganul publicitar pe care-l căutau parlamentarii români, unii dintre ei - Uită de violenţa domestică, fii gay!

* Apropo de Constituţie. Un nene din PDL, vicepreşedintele Cezar Preda, anunţă că gaşca sa va boicota „Constituţia boşorogilor vopsiţi”. Putem să considerăm mesajul lui Preda un mesaj sexist? Putem! Boşorogii de ce nu s-ar vopsi, se strică bidineaua dacă le cutreieră poieniţa de păr? Şi, vorba aia, un boşorog vopsit are o imaginaţie de pilotă ceva mai bogată. Eu aşa am înţeles de la televizor, că în Constituţie e important să se scrie cât mai mult despre sex.

* Cel puţin needucat, dacă nu cu proastă creştere în ADN - aşa-mi pare a fi antrenorul echipei de fotbal Steaua. Reghecampf, bărbatul lu’ Anamaria Prodan, consideră că figura-i de adolescent expirat se numără printre primii 64 de tehnicieni ai Europei. Mai mult, nu există contact al individului cu presa fără jigniri, ameninţări, gesturi obscene. Zilele trecute, fără pic de jenă, şi-a dus mâna în zona inghinală - Michael Jackson o făcea cu talent - în faţa unei june reporteriţe de la Pro Tv. Prin intermediul ei, marele antrenor care va rămâne în afara Europei din cauza scandalului „Valiza” (veţi vedea pe 24 iunie!) a vrut să-i transmită unui analist de sport că-i face programul sexual pe următoarele săptămâni. Cu perversiuni, evident, aşa le place băieţilor pe care nevestele îi cam neglijează. Reghe, cine se laudă cu un bogat relief genital, de fapt apelează la Google pentru identificarea muniţiei. „Hai, ciao, că m-am distrat şi cu tine!” L-am citat pe un savant în viaţă aflat puţin pe la Jilava...

Citit 1078 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2013 16:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.