Lagarde e Nuţu, bă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bă, Christine Lagarde nu-i Moş Crăciun, e Nuţu Cămătaru, să vă fie clar! Asta dacă aveaţi nevoie de vreo metaforă, că doar n-o să-l vedeţi pe fratele lui Sile bălan la păr ca madam de la Fondul Monetar Internaţional. Lagarde face economie, nu-i cu vopseaua de păr, are alte cheltuieli de făcut, are ţări din lumea a treia de împrumutat. Cam aşa pare să ne fi şi salutat Cruela de la FMI: V-am împrumutat, vă pup, dracul v-a luat!

* Ştiu, sunt dificile ştirile pe bază de Christine Lagarde, nu-i loc de chiloţăreală, de mondenităţi, de caterincă. Parcă-i şi văd pe cetăţenii grăbiţi, „mai lasă-mă, frate, cu FMI, cu d-astea, noi vrem Cruduţe, Biănci, Capatoşi”... OK, Cruduţe ne va da instituţia financiară, adică iubire crudă atunci când vom fi nevoiţi să dăm tot mai mulţi bani înapoi. Pentru populaţia care nu dispune de ultima versiune a Kama Sutrei, iubirea crudă nu include preludiu.

* Câştigătorul de la loterie, nen-tu ăla din Micro 20, are cam 50 de ani, şi-a ridicat ieri loveaua groasă şi i-a rămas numele la secret. Ce înseamnă asta? Că tovarăşul a cotizat 2 la sută din cele 11 milioane de euro în conturile Companiei Loteria Română ca să-i fie mascată identitatea. Este incredibil ca în mileniul al treilea să existe un şantaj legal (curat oximoron, coane Loterică!) de genul acesta. De alea două procente îmi angajam bodiguarzi, îl mânjeam până şi pe Nuţu Cămătaru ca să mă lase în pace.

* Victor Ponta a trecut ieri în peluză. A început să scuipe seminţe şi să strige hoţii. „Duţă să meargă la DNA să explice pentru că sper ca la un moment dat, cândva, toţi hoţii ăştia, Blejnar, Videanu, Duţă, Trăilă, o să ajungă să-i cheme şi pe ei cineva. Chiar au furat şi au distrus o ţară întreagă câţiva ani”, a declarat premierul. Ştiţi cum este în România? La fotbal şi la hoţie în politică se pricepe toată lumea.

* Casa Cameliei Voiculescu, fata lui Felix, a fost spartă de hoţi, dar aceştia n-au furat nimic. Păi, dac-ar fi fost ceva de subtilizat, nu s-ar fi ocupat însuşi domnul profesor?

Citit 1280 ori Ultima modificare Marți, 16 Iulie 2013 14:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.