Opriţi şi apa rece!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* N-ar fi rău ca Galaţiul să rămână şi fără apă rece, să se blocheze tot, să ruginească vanele. Atunci n-ar mai vorbi nimeni despre lipsa apei calde. Părerea mea.

* Femeile din politica dâmboviţeană îi iau apărarea Corinei Creţu, blonda care l-ar fi escaladat sexual pe fostul secretar de stat american Colin Powell. Este vorba despre Alina Gorghiu, Diana Tuşa, Gabriela Vrânceanu Pandele, Elena Udrea... Adică numai doamne care nici usturoi n-au păpat, nici cavitatea bucală nu le miroase. Ele au folosit şi un dicton biblic în acest sens, adică – vezi, Doamne! – să ridice cataroiul numai cine se crede fără de păcat. Sper să nu se autosesizeze vreo firmă de demolări care n-a făcut afaceri cu statul şi care este la zi cu taxele şi impozitele...

* Un antrenor de fotbal, Cosmin Contra, angajat cu carte de muncă la clubul Petrolul Ploieşti, a făcut ieri tărăboi pe aeroportul Otopeni deoarece formalităţile de îmbarcare s-ar fi desfăşurat mai anevoios. El şi echipa lui plecau în Olanda ca să-şi dea la gioale cu o formaţie de pe lângă Amsterdam. Iar omul s-a arătat foarte nervos că nu este băgat în seamă pe măsura competenţelor sale: „Băi fraţilor, noi reprezentăm România în Europa! Ne faceţi să aşteptăm ca fraierii?” Wow, iată cine reprezintă cu adevărat ţara asta pe continent! Nu Brâncuşi, C. Paulescu sau Henri Coandă, ci Contra Cosmin. Suntem de râs, pe bune.

* Poşta Română şi-ar dori să devină bancă. Eu, cinstit, aş cere un recamier cu acelaşi nume.

* Primarul oraşului Zimnicea apare pictat pe pereţii unei biserici din localitate. Ho, nu vă ambalaţi aşa, ştiu că pe zidurile lăcaşelor de cult trebuie să fie zugrăvită şi imaginea Necuratului...

* Zeci de hoţi români de buzunare au fost arestaţi în Olanda pe timpul unei parade gay. Ai noştri, 43 la număr, nu i-au agresat pe fuduli, ci le-au sustras portofelele de la spate (iertaţi-mi redundanţa!). Carevasăzică, românaşilor le plac pretenţioşii din punct de vedere sexual, dar îi vor mai săraci. Nici pipăitul nu mai e ce-a fost cândva.

Citit 899 ori Ultima modificare Miercuri, 07 August 2013 15:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.