Baba oarba şi lovelele

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Să dai 500 de euro pentru subiectele de la matematică mi se pare cam puţin. S-au zbătut alde Viette, Lagrange şi De Fermat ca să vină un bişniţar de fracţii şi să pună preţul corect pe nota 6... E ditamai împietatea, băi aprozariştilor!

* A nu se înţelege că am ceva cu meseria de vânzător la aprozar. Dimpotrivă. Doar v-am povestit în acest colţ de viaţă că, acum o lună de zile, am cumpărat roşii şi ceapă pe vocalizele lui Salam. Ce poate fi mai frumos?

* Cea mai mare floare din lume, floarea-cadavru, a înflorit după zece ani. Să fie oare vreun semn? Electoratul teleormănean al lui Liviu Dragnea ar trebui întrebat cât mai repede cu putinţă.

* Mircea Băsescu s-a jurat în faţa judecătorilor că n-a văzut banii lui Bercea Mondial. Probabil că se juca de-a baba oarba cu familia interlopului în momentul în care a apărut sacoşa cu lovele.

* Primarul Bacăului, eternul milog Romeo Stavarache, a fost arestat preventiv. De ce-l consider suplicant pe edilul băcăuan? Încă din perioada în care părea un breloc pe lângă Sechelariu, a afişat această atitudine, ba a şi plâns la televizor de câteva ori, doar-doar i-o îndupleca pe concitadini să-i ofere încrederea. Asta nu înseamnă că-l consider infractor, departe de mine orice prejudecată, însă nu mă pot abţine să nu râd de Stavarache. Aflat sub control judiciar, Romică n-avea voie să ia legătura cu inculpaţii din dosar. N-avea, dar a făcut-o, or taman asta aşteptau procurorii. Carevasăzică, prostia l-a trimis la răcoare pentru 30 de zile. Din punctul de vedere al colegilor săi de breaslă, primarul de Bacău nu mai are loc în politică, le afectează grav imaginea.

* Nenorociri se întâmplă şi la ei. Nicolas Sarkozy, fostul preşedinte al Franţei, a fost reţinut pentru trafic de influenţă, infracţiune pentru care trei sferturi dintre români l-ar putea urma la zdup. Biata Carla Bruni!

* Începând de ieri, leafa cea mai de jos a românului creşte cu 50 de lei, gazele naturale au devenit mai scumpe, iar curentul electric s-a ieftinit. Aproape că nu mai ştii ce să faci, să rămâi or să emigrezi. Asta până când îţi vine viza de Canada, fireşte.

Citit 816 ori Ultima modificare Marți, 01 Iulie 2014 15:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.