Şturlubatica şi hăndrălăii

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Înainte de a pune mâna pe alte regiuni, Putin a fost aproape de a cotropi Eurovisionul cu Gagarina, interpreta care poate deveni începând de astăzi noul ministru de Externe al lui Vladimir. Mai erau câteva voturi şi-i stricam omului pregătirile - în loc de război, trebuia să organizeze circul ăsta în 2016. Nu se face, bă, nu se face!

* Iertaţi-mi exprimarea neşlefuită, până şi Bombonel are alergie la bă, fă şi măi animalule (apropo, pe asta ai uitat s-o pomeneşti, intelectualule cu chiftele prinse după zăbrele!). Alde excelenţă, haideţi să n-o mai ardem aiurea pe ogoare!

* N-aş fi ofilit acest colţ de pagină cu evenimentul viu colorat de la Viena, dar prea mulţi specialişti şi-au expus opiniile pe Facebook. Ai văzut, fată, ce frumos a cântat Călin de la Voltaj? A făcut-o pe naiba, fată, parcă era la prima oră de canto, chitările erau la fel de copleşite, aşa că n-ar trebui să mire pe nimeni că România a ieşit pe locul al cincisprezecelea.

* Făcut-am trimitere la nuanţele show-ului de doi bani din capitala Austriei şi nu ştiam de ce mă dor ochii. Ediţia de sâmbătă le-a fost dedicată pretenţioşilor în amor, în aceeaşi zi având loc şi marşuri prin Bucureşti şi alte capitale europenis. Să fim toleranţi, să purtăm mansarde open space pe umeri, să nu zicem marş până când nu suntem lătraţi la baza jambierei, dar nu mi se pare firesc să văd hăndrălăi, la zece seara, ora României (pe postul naţional de televiziune), cum îşi traversează cavităţile bucale cu ditamai organul vorbirii. Mozolul ăla, indecent, deci greu de catalogat pe scara toleranţei, n-avea niciun avertisment în colţul ecranului, adicătelea se putea holba oricine la îndrăgostiţii care nu mai găsiseră cameră la hotel. De ca şi cum n-ar fi fost destul că ne agresează irisul făptura cu barbă cu nume de cârnat... Conchita, eşti visul oricărei marmote la menopauză! Nu vrei să ne jucăm de-a baba oarba la coadă la spumă de ras şi rezerve de bicuri?

* Fă Europo, vorba lui Ponta, ai chef s-o laşi mai moale cu prozelitismul? Şturlubatico!

Citit 814 ori Ultima modificare Duminică, 24 Mai 2015 16:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.