Mamaia. Carne fără Mazăre

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Parada Mamaia Style s-a ţinut anul acesta fără domnul Radu. Mazărea fără carne e totuşi mai seacă decât carnea fără Mazăre. Bună ziua, fetelor!

* Oprea cu ochii daţi peste cap dezvăluie că-i zice Victoraş prim-ministrului atunci când cei doi se află în intimitate. Corect, s-a văzut - când Ponta pleacă în Turcia, Găbiţă, ca să fim corecţi politic până la capăt, îi serveşte degetul iţit simbolic.

* Mult trâmbiţatul deces al deputatului bihorean Octavian Bot a avut loc până la urmă. Dumnezeu să-l ierte pe bietul răposat, dar l-aş întreba pe Tăriceanu dacă acum este mulţumit că i-a ieşit pronosticul. Daniel Constantin intră în aceeaşi oală. Băieţii ăştia, în caz că aţi ratat subiectul, dădeau cu necrologuri în populaţie pe la mijlocul săptămânii. Bot a aşteptat weekendul ca să-şi ia rămas bun de la această planetă nefericită. Căline, acum puteţi închide partidul, v-aţi făcut treaba!

* Pe timp de caniculă, trenurile circulă cu întârziere. Aşa spun site-urile de ştiri. Aha, deci măcar vara există circumstanţe atenuante. Primăvara nu este caniculă, dar cine sunt eu să discut despre Transporturile la care şef a ajuns domnul Măcelaru Ghiocel?

* Dacă temperatura a sărit de 34 de grade Celsius, este bine să consumăm mai puţine proteine. Medicii spun că nu-i recomandată carnea şi că e musai să trecem mai mult pe lichide. Din ce înţeleg, Guvernul n-a micşorat preţul cotletului şi nici pe cel al cefei de porc.

* Ieri au avut loc alegeri locale libere în Coreea de Nord. N-am urmărit exit-poll-urile din simplul motiv că n-au existat. Cert este că au ieşit tot ai lor. Eh, meritau încă un vot de încredere, ce naiba... Era păcat să le fie curmată viaţa politică.

* Şi a fost Robbie Williams, un tip care s-a lansat cu trupa Take That, care livra prin anii ’90 şlagăre pentru femei răpuse în prealabil de cucoana Sandra Brown. Ce febră, câtă emoţie, n-ai fost la Robbie, nu contezi. Aiurea, puneţi mâna pe muzică, nene! Vine Joe Satriani şi noi ne ţinem de prostii?

Citit 953 ori Ultima modificare Duminică, 19 Iulie 2015 17:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.