Şedinţă maraton la Consiliul Local

Şedinţă maraton la Consiliul Local

Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
5 comentarii

Nu mai puţin de 76 de proiecte de hotărâre au primit, joi, 30 august 2018, votul consilierilor locali întruniţi în şedinţă ordinară. Cele mai importante decizii au vizat investiţii de peste 121 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii oraşului, proceduri de eşalonare a restanţelor la bugetul local, o nouă strategie de alimentare cu energie termică pentru perioada 2018-2025, finanţarea cluburilor sportive şi organizarea unor evenimente precum "Antiquitas Rediviva" şi "Street Food Festival". Totodată, aleşii au luat act de modul în care s-au cheltuit banii Galaţiului în trimestrul al doilea.

În ciuda şedinţei încărcate, atmosfera a fost relaxată, ba pe alocuri chiar hilară. Astfel, aleşii au putut afla, din gura viceprimarului Picu Apostol Roman, că filmarea examenelor de bacalaureat "a terorizat toţi tinerii din România" provocându-le „tra(u)me extraordinare”. Iar primarul Ionuţ Pucheanu le-a propus consilierilor liberali să scrie "La naiba, PNL", pe iarbă, aluzie la mesajul „La naiba, PSD”, scris sâmbătă, pe nisipul insulei formate pe Dunăre, în dreptul oraşului Galaţi.

Vom reveni cu amănunte asupra proiectelor aprobate în şedinţa Consiliului Local.

Citit 4874 ori Ultima modificare Duminică, 02 Septembrie 2018 14:06

5 comentarii

 • postat de gigi contra Vineri, 31 August 2018 21:53 146.169.161.*** Link la comentariu
  4
  0

  pentru vision
  daca in oras au ramas dor pensionarii (ca sunt peste tot) ce tiroliana vrei? ce Aquaparc vrei? Fa o sezoatare cu subiectul cine poveste mai multe aventuri cu boli si medici? Mai vrei Aventura parc?
  Astia voteaza, ei se distreaza?

  Capisci?

  Raportează
 • postat de Ramona Vineri, 31 August 2018 09:30 82.137.13.*** Link la comentariu
  3
  7

  In Micro39A. /Micro39C niște domni (că altfel nu le mai putem zice)au montat niste BORDURI După au asfalt zona cu gazon au uitat să toarne și la baza bordurilor Acum noaptea dacă nu ești atent ai șansa să îți rupi gâtul picioarele și ce mai avem în dotare de la Dumnezeu Dacă mute împiedici de BORDURI cazi in Groapa de după ele că așa este la Galați Am văzut frăția din Consiliul local după ce au votat la foc automat 76 de Proiecte pentru Demolarea Galațiului sau apucat de o mică Revoluție Sexuală și-au transmis Felicitări Mu PSD sau MU PNL Alegători au voie să transmită și ei ceva? Sau numai la ALEGERI?

  Raportează
 • postat de dragos Vineri, 31 August 2018 09:07 5.2.209.*** Link la comentariu
  1
  4

  bine scris, bravo. merge chiar si mai mult plusat pe comicul situatiei!

  Raportează
 • postat de marius Joi, 30 August 2018 22:07 188.24.193.*** Link la comentariu
  4
  20

  Aleșii ăștia stiu ca toamna nu este ca vara? Nu este posibil ca la ora 6 dimineața și ora 20 sa nu fie luminile aprinse pe străzile din Galati. Dar ce sa ceri lui picu si pucheanu

  Raportează
 • postat de vision Joi, 30 August 2018 21:40 89.137.137.*** Link la comentariu
  5
  37

  Aventura parc nu avem, aqualend nu avem, tiroliana nu avem, animale suficiente in gradina zoo nu avem, bazin olimpic nu avem, pista de atletism moderna nu avem , discoteca nu avem , plimbari cu vaporul pana la tulcea sau sulina nu avem , aeroport nu avem , raliul galatiului nu avem, festival international de muzica usoara nu avem , biciclete nu avem , tabare pentru copii nu avem , club de parasutism nu avem , plimbari cu caii nu avem , un parc unde sa stai pe iarba si sa pui hamace nu avem. In orasul asta nimic nu avem. Lumea e trista si nu are unde sa se distreze dupa ce vine de la munca.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.