Ranga politică

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Confruntare de idei, dispută de proiecte, dezbatere, fair-play, toate pălesc în faţa parului politic. Politicienii s-au încăierat la propriu, iar câştigătorii primesc câte o rangă... politică.

O rangă pentru cei doi consilieri locali din Pechea, conservatorul Nicolae Marin şi democrat-liberalul Iordache Negoiţă, care s-au încăierat în faţa Direcţiei Judeţene de Sport din Galaţi.

După ce s-au înjurat bine, s-au îmbrâncit până când, căzut la pământ, Negoiţă a chemat Poliţia. Rezultatul: un nasture rupt la cămaşa lui Nicolae Marin şi un semn la buza lui Negoiţă.

„El şi-a permis să mă înjure de mamă. Eu i-am băgat oleacă mâna-n gât, el oleacă mâna-n gât, l-am împins mai tare şi s-a dus jos”, a sintetizat Marin situaţia.

O rangă şi pentru Florin Siriac, vicepreşedinte PD-L din Bereşti Meria, care a reclamat că a fost bătut de patru cetăţeni din comună care „mi-au spus să iau bannerul PD-L, că acolo e zonă pesedistă”.

O rangă şi pentru Severin Basarab, consilier local PD-L din Scânteieşti, care s-a plâns că mai multe persoane, în frunte cu Patriche Iulian, au intrat în barul său cu toporul, spărgând mese.

Să-i împrumute obiectul contondent şi fratelui său Puiu Basarab, care a fost lovit, pe uliţă, cu toporul, de acelaşi individ care îi distrusese şi barul.

Noaptea, Basarab Puiu, Basarab Marian şi Basarab Severin au intrat în locuinţa lui Patriche Marin [tatăl lui Iulian], au distrus ferestrele şi l-au lovit pe Patriche Iulian. Şi pentru susnumitul, o rangă!

Ranga cea mare pentru vicele din Bălăşeşti, Paul Maftei. Social-democraţii l-au acuzat pe viceprimarul PD-L al comunei Bălăşeşti că a sechestrat nişte tineri, i-a dus cu forţa la sediul Primăriei şi, acolo, sub ameninţări şi presiuni, i-a forţat  să declare că ar fi primit bani de la membrii PSD.

În final, la al doilea tur de scrutin, se pare că încercarea viceprimarului aceleiaşi comunei de a o scoate din secţia de vot pe consiliera judeţeană PSD Viorica Sandu s-a lăsat cu ceva violenţe şi un dosar penal. Sus cu ranga politică!

Citit 672 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.