Un copac căzut a blocat traficul pe strada Tecuci

Un copac căzut a blocat traficul pe strada Tecuci
Foto Gospodăria Urbană Galați
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un copac, de dimensiuni mari, a blocat circulația după ce a căzut pe partea carosabilă a străzii Tecuci. Se pare că pomul s-a prăbușit astăzi, 8 februarie, traficul având de suferit din cauza incidentului care s-ar fi putut sfârși tragic. Conform ISU, nu au fost făcute sesizări în legătură cu acest eveniment. În acest moment, echipajele de la Gospodăria Urbană Galați acționează la fața locului pentru reluarea cât mai rapidă a traficului din zonă.

Citit 5531 ori Ultima modificare Duminică, 12 Februarie 2023 01:49

3 comentarii

  • postat de Sandu
    Joi, 09 Februarie 2023 09:17
    80.24.237.***
    @ Ichim
    Auzi si la dumneata, sa plece omul pe jos ca sa faca fotografii. Cum ti-ai permis sa-i injosesti? Nu e mai bine din masina si la caldura?
    Sincer nu stiu cu ce se ocupa acesta institutie, ca de spatii verzi, nu, de toaletarea copacilor, nu, de stropirea impotriva insectelor, nu, de curatenia orasului, nu, suspiciuni de corupție si frauda, DA si de multe altele.
    Adica in concluzie NIMIC nu functioneaza. La ei totul este pe baza de cerere, adica sa fie solicitati. Dar din proprie initiativa nu stiu sa functioneze.
    In schimb stiu ca este o capusa de-a primariei, adica un fel de rudenie si ca papa bani buni de-ai nostri.
    Aceasta nu este opinia mea, tot orasul o stie si toti suntem "MULTUMITI"
    0
    0
  • postat de MIMI
    Joi, 09 Februarie 2023 07:47
    86.124.201.***
    Pt dl Ichim:Acolo la Gospodarire Urbana .este un sef peste alt sef si el peste alti sefi anume un mare sef Magaru Dragos care la rindul lui are si el sef pe Primar!!! Daca nu merge treaba acolo schimba seful cel mare de la Gospodarire Urbana adica pe Magaru Dragos Nu face nimic fara seful lui care trebuie mereu sa-l impinga de la spate !Uita-te la zone verzi vara . uita-te la cimitire mai mereu mizerie si caini . uita-te in parcari cum stau cu caracatita un san sa blocheze masini ca seful cel mare sa ia 25000 E pe luna!!!R U S I N E !!!
    0
    0
  • postat de Ichim
    Miercuri, 08 Februarie 2023 18:37
    95.76.59.***
    Oare aceasta gospodarie urbana nu are un sef/director, care sa aiba un sef, care sa aiba pe cineva care sa raspunda de nefacute!
    Chiar nu puteti trimite angajatii pe strazi sa observe si sa semnaleze problemele (copaci, rable abandonate, caini, turturi de gheata si gramezi de zapada, sau gheata pe trotuare necuratate de cei ce au obligatia, ori sunt platiti special pentru curatenie.
    O intrebare, nu stiu unde pot manca ori sa-si faca nevoile angajatii serviciului public platit pentru curatenie in municipiu, dar nu este corect sa-i vezi adunati la cafea sau adapost prin casele scarilor de la blocuri (asteptam pe cineva si doi angajati au stat la cafea si tigari 40 de minute, in casa scarii, unde au lasat resturile de tigara si paharele de cafea)! Exista fotografii si filmare cu nesimtirea!
    Trimiteti domnilor gospodari platiti cu mii de roni, angajatii pe teren, la pas nu din auto, iar cu telefoanele din dotare personala (unele mai smart decat utilizatorii temporari, din zona lipitorilor de afise/yesman/likeman), se pot lauda precum personajul din punguta cu multi bani, ca au eliminat un pericol pentru semeni, sau chiar copiii lor, sau ca si-au adus contributia pentru orasul european Galati!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.