Cât costă remedierea accidentelor de teren care bulversează traficul
Foto: Anca Spânu

Cât costă remedierea accidentelor de teren care bulversează traficul
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Nu mai puțin de 478.085 de lei fără TVA, atât va plăti Primăria municipiului Galați pentru remedierea accidentului de teren apărut în zona intersecției străzii Combinatului (Prelungirea Brăilei) cu strada Barboși. Potrivit informațiilor din portalul achizițiilor publice, contractul de lucrări a fost atribuit prin achiziție directă firmei Rovis Lider. Intervenția cuprinde: desfacere-refacere trotuar; desfacere-refacere carosabil; lucrări de reparații canivou; montare dale carosabile canivou.

Reamintim că, pentru execuția lucrărilor, s-a impus restricționarea circulației pe jumătate de cale, pe câte o bandă de mers, în ambele direcții de deplasare.

Alte 40.000 de lei fără TVA vor fi plătite de Primăria Galați pentru expertiza tehnică la un accident de teren identificat la intersecția străzii Brăilei cu bulevardul George Coșbuc. Contractul a fost atribuit direct firmei Proexrom SRL din Iași. Rămâne de văzut cât va costa intervenția necesară în acest caz.

Citit 1305 ori Ultima modificare Joi, 09 Martie 2023 01:04

1 comentariu

  • postat de Baboi Laurențiu
    Joi, 09 Martie 2023 12:10
    86.124.200.***
    Bună ziua, dacă aveți curiozitatea sa veniți sa vedeți cum au lăsat lucrarea de o săptămână de când au terminat, fără asfalt, gurile de vizitare canivouri fără capace, și încă un obiectiv în aceiași zonă, amenajare loc de joacă, bloc E1, imediat în spate la lucrarea de stradă, de 4 luni e un dezastru, fără amenajare alei, parcarea aferenta locului de joacă +locu de joaca nu este finalizat (gazon, inst. de udat)si o alta problema în zonă, capela cimitirului Sf Lazăr, închisă de 5 ani, poate faceti un articol de ce nu se repară. Mulțumesc
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.