S-a amânat o achiziţie de containere

S-a amânat o achiziţie de containere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

O licitaţie prin care Primăria municipiului Galaţi îşi propunea să cumpere 3.000 de containere cu o capacitate de 1,1 metri cubi destinate colectării deşeurilor menajere a fost anulată la finele lunii trecute.
Iniţiată pe data de 1 februarie 2012, prin anunţul de participare cu numărul 132810, licitaţia a fost anulată pe 28 februarie, cu motivaţia „abateri grave de la prevederile legislative afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului”.

Valoarea estimată, fără TVA, a contractului se cifra la 2.518.650 de lei, suma urmând să fie plătită de la bugetul local. Criteriul de atribuire urma să fie preţul cel mai scăzut, iar participarea la licitaţie impunea o cifră medie de afaceri pe ultimii trei ani de 5 milioane de lei. Termenul-limită de primire a ofertelor era 16 martie 2012.

Cel mai probabil, cumpărarea respectivelor containere va face obiectul unul alt anunţ şi al unei alte licitaţii, în perioada imediat următoare, informaţii pe care vi le vom prezenta în momentul în care vor fi făcute publice.

N.R. „Viaţa liberă” îşi propune să monitorizeze şi să vă ţină la curent cu toate licitaţiile derulate de instituţiile publice din Galaţi. În acelaşi timp, vom analiza şi licitaţiile încheiate în ultima perioadă şi vă vom prezenta cine, cum şi în ce fel a câştigat contractele plătite din bani publici la nivelul oraşului şi judeţului.

 

Citit 1943 ori Ultima modificare Joi, 08 Martie 2012 20:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.