Aventurile candidaţilor gălăţeni: Relaţie nefirească între George Scarlat şi Apostol Picu
Foto: Am cerut editorului foto o caricatură cu Florin Pâslaru şi nu ştim din ce motive ne-a dat doar o poză cu el. Va primi sancţiune.

Aventurile candidaţilor gălăţeni: Relaţie nefirească între George Scarlat şi Apostol Picu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bancuri cu Florin Pâslaru şi întâmplări reale cu Dan Nica * Viorel Ştefan şi-a luat un album cu Galaţiul * Astăzi aveţi bonus: relaţie nefirească între George Scarlat şi Apostol Picu


Atenţie! Scarlat se pozează luni cu Fecioara Maria

Maia Morgenstern vine luni la Galaţi cu spectacolul Maitreyi. La reprezentaţie şi-a anunţat deja prezenţa candidatul liberal George Scarlat, care a cerut organizatorilor să-i rezerve un loc în primul rând, ca să îşi poată face pe blat o poză cu actriţa. Scarlat intenţionează să facă şi cu aceste fotografii afişe electorale: dacă nu a mers cu Casian, sigur Fecioara Maria nu o să aibă nimic împotrivă. În plus, marţi, George Scarlat are programată o şedinţă foto interpartidică cu Apostol Picu. După piesa Mai 3, următoarea reprezentaţie la care şi-a făcut liberalul rezervare este tragedia Decembrie 9.

Aiurel nu înţelege

Aurel Stancu, candidat în colegiul sanatorial nr. 4 din partea PP-DD, a declarat la RTV, televiziunea la care este patron şi invitat, că a preferat să se ducă la film în loc să se întâlnească cu Dan Diaconescu, patronul partidului pe listele căruia este invitat. Pentru că "Cercul poeţilor dispăruţi"  nu mai rula, iar la "O minte sclipitoare" nu mai erau bilete, a ales până la urmă "Shrek 2". Însetat de desene animate, Stancu a ajuns apoi acasă, a deschis laptopul şi s-a uitat pe youtube la episodul favorit din "Winnie the Pooh", "Aiurel nu înţelege".

Super tare: ultimul banc cu Florin Pâslaru

Cică Pâslaru stătea pe malul Dunării şi pescuia. Prindea macrou după macrou, gata congelat. După câteva ore, îi trage tare lanseta, Pâslaru înţeapă zdravăn şi, după un drill de 30 de minute, scoate peştişorul de aur.

- Repede, zice peştişorul, bagă trei dorinţe.

- Vreau să devin deputat, spune Pâslaru prima dorinţă fără să clipească.

Peştişorul se conformează şi măsluieşte rezultatul alegerilor în aşa fel încât Pâslaru iese deputat. După care sare în apă şi dă să fugă.

- Stai, bre, strigă Pâslaru disperat după peştişor, că mai am dreptul la încă două dorinţe. Ştii tu... bani, maşini, vile, gagici, salarii plătite la zi la TVG...

- Lasă, Florinele, spune peştişorul, că acum eşti deputat. Restul vine de la sine.

Resmeriţă nu a făcut licitaţie!!!

Doruleţ Resmeriţă este anchetat într-un dosar cu licitaţii trucate. Fostul şef de la Inspectoratul Şcolar Judeţean este acuzat că, în parteneriat cu Grădiniţa Ciufulici, a editat un ghid turistic de lux al Galaţiului într-un singur exemplar. Ghidul conţine fotografii artistice din oraşul de la Dunăre, este brodat cu aur, bătut cu nestemate şi parfumat cu cele mai scumpe licori, aduse de la Paris. Procurorii care îl anchetează susţin că problema lui Resmeriţă nu este că a făcut un singur exemplar din acest ghid, ci că l-a vândut fără licitaţie candidatului USL Viorel Ştefan, care s-a dovedit a fi extrem de interesat să vadă cum arată Galaţiul.

"De la domnu' Toader nu mă aşteptam să pună cruci pe drumul ţigărilor"

Un basarabean care transporta ţigări de contrabandă cu deltaplanul s-a lovit ieri dimineaţă de Crucea lui Toader de la Matca, amplasată de câteva zile cu prilejul primelor zile de campanie electorală. Pilotul deltaplanului, Vasâli Chiştoc, a supravieţuit accidentului şi a declarat în exclusivitate pentru MTV (Matca TV) că îl va da în judecată pe Mircea Toader. "Păi săptămâna trecută crucea nu era şi nici pe radarul de la deltaplan nu mi-a apărut. Era noapte, iar crucea (mare cât un stâlp de înaltă tensiune, n.r.) nu era semnalizată corespunzător. De la domnu' Toader chiar nu mă aşteptam să pună cruci pe drumul ţigărilor. O să îl dau în judecată", a declarat Chiştoc pentru MTV. Mircea Toader a cerut intervenţia SRI. "Un terorist basarabean a vrut să dea jos crucea mea cu un deltaplan", a scris Toader în plângerea adresată serviciului de informaţii. La rândul său, un legumicultor din Matca, care a văzut incidentul în direct, a exclamat imediat după ce deltaplanul s-a lovit de crucea uriaşă: "La americani se intră cu Boeing-ul în turnuri. La noi se încearcă doborârea de cruci cu deltaplanul. Ce să-i faci?! Ăsta-i nivelul! Ţară de doi lei, terorişti de doi lei".

Turcu şi Don Titi, supăraţi pe Doruleţ şi Nicuşor

Mihai Turcu şi Constantin Dumitriu au făcut scandal monstru în ultima şedinţă de la ARD. Ei s-au arătat nemulţumiţi de faptul că partidul i-a obligat la un şablon de afiş electoral care să conţină doar numele, nu şi prenumele. "Pai o să zică lumea că eu candidez din partea minorităţilor", s-a răstit Mihai Turcu la cei prezenţi. "Numai Resmeriţă şi Ciumacenco sunt de vină. Eu îi înţeleg că nu pot apărea cu diminutive pe afişele electorale, că Doruleţ şi Nicuşor nu inspiră maturitate, da' chiar aşa din cauza lor să suferim cu toţii? Noi irosim bunătate de prenume. Uite, când zici MIHAI, când zici CONSTANTIN parcă altfel te priveşte lumea! Să-şi schimbe ei prenumele. Huoooooo!", a urlat şi Don Titi. Supărat pe colegi, Ciumacenco a dat comandă de o mie de afişe refăcute, în care apare mândru de prenumele său: "Nicuşor Senator". Resmeriţă a vrut şi el să facă aceeaşi mişcare, dar nu a găsit nicio rimă competentă pentru Doruleţ. "În afară de coteţ, hârleţ şi poponeţ nu-mi vine nicio altă rimă în minte", a spus Resmeriţă.

Afaceri ungureşti la Galaţi

Marian Fylymon, candidat UDMR, a pus plăcuţe bilingve în sediul PIMM. De asemenea, a modificat şi titulatura asociaţiei pe care o conduce: Partidul Iubitorilor de Maghiari din Moldova.

Vicleanu deputat!

Cică în colegiul de deputaţi nr. 4 candidează de la PP-DD un anume domn Marian Vicleanu. Orice alt comentariu este de prisos.

Durbacă o atacă direct pe Hortensia Papadat-Bengescu

Un grup de candidaţi la Parlament condus de Eugen Durbacă a venit ieri la sediul redacţiei "Viaţa liberă" cu o petiţie. Politicienii cereau scoaterea fotografiei Hortensiei Papadat-Bengescu de pe site-ul nostru de la rubrica "Gălăţeni care au uimit lumea" întrucât "aduce grave prejudicii celor care încearcă, în mod onest, să obţină votul gălăţenilor". Candidaţii sunt supăraţi deoarece electoratul ar putea fi indus în eroare cum că Hortensia Papadat Bengescu ar candida la alegerile parlamentare, poza scriitoarei semănând cu un afiş electoral. "Nu se poate aşa ceva. Este inadmisibil ca o persoană pe care nici măcar nu am găsit-o pe lista cu candidaţi să fie promovată în aşa hal de "Viaţa liberă". Cerem scoaterea afişului de pe site. În plus, vrem şi noi să ştim: cine este această Hortensia? Ce a făcut pentru gălăţeni în ultimele mandate? Câte luări de cuvânt a avut în Parlament?", s-a răstit Durbacă pe holul de la ziar.

Minune la Bălăbăneşti: chipul lui Nica într-o sfeclă

Gigu Ericson, ţăran din Bălăbăneşti, a descoperit chipul lui Dan Nica într-o sfeclă de zahăr pe care a tăiat-o pe lung ca s-o facă rachiu. Uimit de această lucrare diavolicească, Ericson s-a dus glonţ la popa din sat ca să se spovedească. Popa l-a liniştit, spunându-i că nu e lucrarea diavolului, ci e mâna Domnului. "Gicule, stai liniştit, nu şi-a băgat dracu' coada în sfecla ta. E un semn divin prin care ni se transmite că orice am semăna tot Nica iese", a explicat popa din sat.

(Colegiul Pectoral)

 

Citit 3496 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012 00:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.