Interviu cu senatorul PSD Gheorghe Saghian: „Agricultura trebuie să devină o prioritate pentru România”

Interviu cu senatorul PSD Gheorghe Saghian: „Agricultura trebuie să devină o prioritate pentru România”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Fără o lege care să crediteze agricultura în mod real, fără creditare, nu se pot realiza investiţii în agricultură, ori fermierii au nevoie de tractoare şi utilaje agricole, de spaţii de depozitare şi producţie, de instalaţii şi echipamente de irigat" * "Mă voi bate pentru realizarea gratuită a cadastrului pentru toate terenurile agricole, în vederea dezvoltării exploataţiilor agricole", afirmă senatorul Saghian


Cu siguranţă, nu există agricultor în judeţ care să nu fi auzit de inginerul agronom Gheorghe Saghian, senator PSD. Politicianul candidează pentru un al doilea mandat parlamentar, tot în Colegiul nr. 2 din judeţul Galaţi, unde, în urmă cu patru ani, şi-a zdrobit adversarii cu un scor de 62 la sută din numărul voturilor valabil exprimate.
- Domnule senator, care este cea mai importantă realizare pentru Galaţi a mandatului dumneavoastră?
- Am avut mai multe realizări în primul meu mandat de senator, dar cele mai importante sunt legate de viaţa comunităţilor rurale, pentru că în colegiul meu se regăsesc nu mai puţin de 34 de comune, la care se adaugă oraşele Târgu-Bujor şi Bereşti, a căror dezvoltare este legată tot de agricultură. Sunt mulţumit că, şi prin susţinerea mea, pensionarii agricultori beneficiază la această oră de pensia socială minimă garantată de 350 lei, care le asigură un venit stabil de care aveau mare nevoie. Apoi, m-am implicat în proiectele de dezvoltare rurală din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală „Renovarea şi dezvoltarea satelor”. De aceste proiecte privind îmbunătăţirea alimentărilor cu apă, sistemelor de canalizare şi drumurilor au beneficiat comunităţile din Fârţăneşti, Măstăcani, Băleni, Bereşti-Meria, Umbrăreşti, Frumuşiţa. La Smârdan, spre exemplu, au fost făcute investiţii de 1,2 milioane lei pe măsura 322 şi un milion de euro în reţeaua de apă potabilă. La toate acestea am avut şi eu o contribuţie importantă, recunoscută de administraţiile locale, dar mai ales de săteni.
- Care este cel mai important proiect/obiectiv pe care doriţi să-l realizaţi pentru Galaţi dacă veţi câştiga un nou mandat?
- Cel mai important obiectiv pe care mi l-am propus în noul mandat este susţinerea creditării agriculturii prin implementarea programului „Start în agricultură”. De fapt, vorbim despre introducerea unor linii de credit speciale pentru investiţii realizate de fermieri. Fără creditare nu se pot realiza investiţii în agricultură, ori fermierii au nevoie de tractoare şi utilaje agricole, de spaţii de depozitare şi producţie, de instalaţii şi echipamente de irigat. Agricultura trebuie să devină o prioritate pentru România. Fără o lege care să crediteze agricultura în mod real, nu ne putem aştepta ca economia să înregistreze progresul aşteptat. O altă iniţiativă pentru care am să mă bat este realizarea gratuită a cadastrului pentru toate terenurile agricole în vederea comasării acestora şi dezvoltării exploataţiilor agricole. În prezent, terenul arabil este fărâmiţat în parcele mici şi exploatat necorespunzător.
- Cum veţi dezvolta comunicarea cu gălăţenii şi în ce mod vă pot transmite cetăţenii propunerile, ideile, sugestiile lor?
- Încă din 2009 am deschis cabinete parlamentare în localităţile Schela, Tudor Vladimirescu, Valea Mărului, Târgu Bujor, Vânători, Tuluceşti, unde colectez propunerile, sugestiile şi necazurile agricultorilor din colegiul meu. Însă, nu mă rezum doar la acestea. Eu sunt un om legat pe viaţă de pământ, de agricultori, de săteni, pentru că provin din rândul lor şi numai în mijlocul lor mă simt cel mai bine. Toată lumea ştie că marea majoritate a timpului mi-o petrec în mijlocul ţăranilor, care mă simt de-al lor şi-şi deschid sufletul, îmi spun păsurile. Sunt bune şi cabinetele parlamentare, pentru că acolo există cineva care poate să stea de vorbă cu ei, dar pentru mine mai important este să mă întâlnesc personal cu ei, să îi ascult, să îi înţeleg şi, de ce nu, să îi îmbărbătez atunci când sunt la necaz. Mi-am propus să-i susţin mai mult în Parlament, în noul mandat, pentru că problemele ţăranilor sunt multe şi trebuie rezolvate. Mă voi bate pentru ei, pentru ca agricultura să devină piatra de temelie a economiei româneşti.
- Ce aveţi în plus faţă de contracandidaţii dumneavoastră?
- Sigur, îmi respect contracandidaţii, dar trebuie să ştie că, spre deosebire de ei, vin în faţa alegătorilor cu fapte, nu cu vorbe, fapte care se regăsesc în dezvoltarea durabilă a localităţilor rurale. În plus, pregătirea profesională îmi conferă siguranţa promovării acelor proiecte care la modul pragmatic pot ajuta comunităţile din mediul rural. Fără falsă modestie, voi câştiga detaşat acest colegiu şi-mi voi reînnoi mandatul de senator, tocmai pentru că sătenii au încredere în mine, în seriozitatea mea, şi-şi pot lăsa destinul pe mâna unui om care nu i-a dezamăgit nici în primul mandat de parlamentar.

Citit 3130 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Decembrie 2012 23:23

21 comentarii

 • postat de Ionel
  Vineri, 07 Decembrie 2012 23:12
  ARDealul voteaza cu INIMA!!!!

  Luati exemplul ardelenilor!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de LEO
  Vineri, 07 Decembrie 2012 19:30
  SENATORE
  BATA-TE PENTRU IRIGATII.
  STII BINE CA FARA APA NU POTI SA FACI NIMIC IN AGRICULTURA.
  LA COSMESTI AI FACUT CEVA,CEVA.
  FA MACAR PE JUMATATE SI LA INDEPENDENTA, SI LA SCHELA, LA SMARDAN ,LA VANATORI,LA TULUCESTI SI FRUMUSITA FA CEVA SA RAMANA UTIL IN URMA TA PENTRU FERMIERI
  PT FERMIERII DIN GALATI URGENTA URGENTELOR SUNT ; IRIGATIILE...IRIGATIILE...IRIGATIILE...
  SI GASESTE URGENT.URGENT OMUL POTRIVIT PT TREABA ASTA CU BARCEANU AI DATO IN BARA.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ionescu
  Vineri, 07 Decembrie 2012 15:41
  Domnule Saghian treaba matale este sa faci ca agricultura sa fiie condusa de agricultori adevarati cu pregatire superioara agricola.Scapane bre de Violeta Nanu care nu stie sa faca deosebirea intre orz si ovaz, si nici intre hectar si ar. Scapane bre de Chebac, fratele lu Chebac cel mare de la APDRP care habar nu are ce este ala helesteu de peste. Scapane bre de cunostinta dumitale Barceanu Petru care este si incompatibil si care nici nu l-ai instalat bine si ne omoara cu taxe si fel de fel de tarife pentru ANIF unde l-ai uns director pe nemeritate, asa vorbeste lumea agricola ca este prea mare caciula de director ANIF pentru capul lui. Mai ia seama si de ce spune Stroila asta care cere si cere mereu sa pui omul potrivit la locul potrivit, oameni competenti cu pregatire si cu experienta nu toate haha lelele.Indreapta agricultura cu oameni de agricultura nu cu parodii. Ia seama!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de unul din Schela
  Joi, 06 Decembrie 2012 22:40
  Baiiiiiiiiiiiiii nea SAGHIANEEEEEEE !!!!!!!!!!!! Matale esti in tema bree in legatura cu agricultura ! Ia spune matale cate sute ,sau zeci de hectare ai cazute din cer (probabil ti le-au dat cineva din mortii matii ) undeva pe langa padurea Baltatu in combinatie cu un puscarias din Schela pe care matale l-ai pupat in cyr ! Esti o mare pacoste pentru noi si pentru cei care nu or sa te voteze !!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tandala
  Joi, 06 Decembrie 2012 19:40
  Mai stroila si popel, pe saghian il pupati in c.. nitel,
  saghian v-a pus in mapa
  un pix si doi- trei lei
  Eu va invit la sapa,
  Nu va mai dati zmei.
  Va stie urbea toata
  Valoarea de firfirei.
  De scuipat v-as mai scuipa,
  dar tot nu scap de voi, belea..
  Inc-o data natafleti
  Votati numai scaieti.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Schelean
  Joi, 06 Decembrie 2012 18:43
  AM dato pe irigatii dar cu Saghian si cu Barceanu nu mai vedem noi irigatii sau aripi si instalatii de udare, Vorbe.
  0
  0
  Raportează
 • postat de fost COLEG
  Joi, 06 Decembrie 2012 18:25
  DL STROILA ati incurcat borcanele Suc Terit Mol de SUD se muta la Focsani nu la Vaslui ca acolo presedintele ORG JUD a PSD si presedinte a CJ VRANCEA, DL OPRISAN se ocupa si il intereseaza imb. funciare stie cu ce sa mananca si importanta pt agricultura ca si DL DRAGNEA de la TELEORMAN nu ca SAGHIAN sau NICA pe care ii doare in cur de irigatii si if .Avem ce ne trebuie si eu ma mir ca sunteti cu ei.Niste prefacuti, niste golani.
  0
  0
  Raportează
 • postat de puiu
  Joi, 06 Decembrie 2012 17:49
  bai STROILA iar te da in spectacol cu SAGHIAN al vostru de la PSD il lustruiesti si il lingi de toate pacatele si relele pe care le-a facut.esti om serios si te cobori pana acolo jos.nu merita bai om cababil si meserias ce esti.de ce te bagi omule in troaca asta cu nemernicii la un loc, ai sa vezi ca te ratezi ca profesionist si specialist. vino-ti in fire si iaua pe cont propriu. CURAJ omule si porneste !!!
  PUIU
  0
  0
  Raportează
 • postat de neinregimentat politic
  Joi, 06 Decembrie 2012 16:29
  Se uita ca acest saghian, la trecutele alegeri, si-a organizat ...propria agresare, tocmind cativa ...”profesionisti” sa-l invineteasca bine pt. a atrage atentia electoratului sa-l voteze. Era perioada in care plansul presedintelui pe umarul lui Stolo inca mai facea cariera asa ca neavand alte atuuri, galateanul a recurs la compatimirea publica. Cei din presa si-au dat coate atunci in privinta acestui personaj dubios. Astept oprobiul psd-ului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tataie
  Joi, 06 Decembrie 2012 15:58
  Te umflă rîsul ce buni profesioniști și nu au demnitatea să se dezică de lichelele de la centru .Lăsați vrăjeala simplu fapt că candidezi sub stindardul roșu te inculpă ,ești considerat în gașca ce a vrit să facă de rușine țara pe plan mondial prin suspendarea Președintelui fără motiv .Eu cred că nu suntem proști lumi să jucăm țonțoroi cu vor niște rebuturi umane și intelectuale ca șeful ponta .Ce să îți povestesc că de nu e pus prim ministru acest incapabil nevoit să fure ,țara se va distruge .Din potrivă de USL votezi ,țara o ruinezi .De psd votezi :viață grea girezi .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mihai STROILA
  Joi, 06 Decembrie 2012 14:03
  Un repros major fac dl senator Gheorghe SAGHIAN : ca om care vine dintre tarani si s-a specializat in agronomie il domina modestia si buna cuviinta,calitate ce nu mai constituie o virtute astazi, mai ales in campania electorala.
  Stiu ca are agenda plina cu nevointele, nu putine, ale agriculturii galatene si care intra cu prioritate in preocuparile sale ca senator.Dumnealui este o sansa majora a zonei ,o sansa de a include aceste tinuturi unde majoritatea oamenilor duc o viata de o linistita disperare intr-un culoar de dezvoltare agricola nationala.
  Ca specialist in IMBUNATATIRI FUNCIARE in general si in mod special in IRIGATII ma bucura atentia pe care o da acestor activitati si preocuparea pentru nevoile fara precedent ale acestui sector ce gafaie sugrumat de lipsuri materiale, umane si de structura in aceasta arie ce exceleaza prin ariditate si agricultura, ruralul aluneca incet , incet in desuetudine.
  Stiu de asemenea ca agenda sa de senator " cu probleme de rezolvat " mai cuprinde :obtinerea de fonduri europene pe agricultura si mediu pentru infrastructura de IRIGATII, dezvoltarea si consolidarea OUAI/FOUAI,amenajarea terenurilor degradate, infiintarea de perdele silvice de protectie ca masura antiseceta, masuri de educatie si disciplina pentru exploatarea chibzuita a amenajarilor de IRIGATII si COMBATEREA EROZIUNII SOLULUI - avertizarea udarilor si lucrarile agricole pe curba de nivel-, reducerea cheltuielilor pentru aplicarea udarilor.
  Cred in acea implicare politico-profesionala ca actualitate a viitorului apropiat, convins ca fara IRIGATII si fara masuri DE PROTECTIE SI CONSERVARE A SOLULUI agricultura galateana nu are nicio sansa.
  De aceia cer domnului senator sa-si indrepte privirea si spre ANIF ca institutie de administrare, exploatare si intretinere a lucrarilor de IF pentru ca sa ne asigure ca suntem inconjurati de oameni competenti ,iar cunostintele profesionale sa aiba pondere cu specialistul de cariera din lumea lor, care stie,care cunoaste, care este respectat profesional, un om de cultura tehnica de specialitate remarcabil.Pentru ca Aurel ZAMFIR fostul director ANIF,contracandidatul dl senator Gheorghe SAGHIAN, a politizat pana la ultima fibra activitatea acestei institutii si a structurat-o dupa personalitatea sa-imorala ,neprofesionala si corupta partinic- si ale carui valori umane si profesionale nu le impartaseam, care a selectat oamenii dupa masura sa , ducand institutia intr-o stare de profunda ocara ce isi merita huiduiala, pierzandu-si credibilitatea in interiorul agricultorilor galateni.
  De asemenea cer domnului senator ca preocupare majora sa faca toate demersurile necesare ca judetul Galati sa ramana CENTRUL DE GREUTATE TERITORIAL al activitatilor de IMBUNATATIRI FUNCIARE in ZONA de SUD A MOLDOVEI - asa a fost si asa trebuie sa ramana, GALATIUL este a III a,a IV a putere hidroameliorativa a tarii-cer asta ca sunt toate sansele ca aceasta oportunitate pentru Galati mostenita de ani, la timpul potrivit si cu sprijinul dv. sa o pierdem si de ea sa beneficieze jud Vaslui sau jud Braila si este PACAT,mare PACAT !
  Sper si cred ca in NOUL MANDAT DE 4 ANI terenurile agricole galatene,chinuite de nepasare, de multe nevointe si suferinte isi vor recapata pacea si rolul, iar viata la tara va fi un pic mai buna.
  SUCCES !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Kasanova
  Joi, 06 Decembrie 2012 13:26
  Moamaaaa, da si io cate am mai facut! Concret? Demagogie! Ce, mi-e greu sa dau din gura? Drept urmare a eforturilor mele sustinute agricultorii vor primi mai putini bani europeni din 2014! Poate ne explica dl Saghian productia record de anul asta si preturile semnificativ mai mici din piete, cum am reusit sa reducem drastic importurile de legume,fructe si cereale si astfel sa crestem PIB-ul. Totul se datoreaza d-lui Saghian care a oprit jaful distrugerii sistemelor de irigatii ba chiar a reusit reabilitarea lor! Se prevede ca in viitorul nu prea indepartat toti taranii vor planta eoliene a caror cultura e foarte profitabila! Si draga Poppel sau Pintea sau cum te-o fi chemand, dut-e tu si haleste toata productia zilnica a lui Saghian ca in piata nu gasesti decat morcov turcesc,telina olandeza,usturoi chinezesc si mere italiene. Poate in coprocultura lu Sagian descoperi tu ceva produs in agricultura galateana, ca vad ca esti un adevarat patriot pesedist!
  0
  0
  Raportează
 • postat de POPPEL
  Joi, 06 Decembrie 2012 12:15
  Domnilor CARCOTASI nu votati un om din popor ca si SAGHIAN si votati A.R.D.
  Votati A.R.D. si veti avea culturi din cele mai ''bune''.
  Votati A.R.D. si veti manca SCAIETI.
  Votati A.R.D. si veti arde la stalpul caznelor de foame si de draci.
  Votati A.R.D.si veti primi ca si prema'' un bonus agricol de minus 25% din productia la hectar.
  Nu-l votati pe SAGHIAN,votati A.R.D. si veti manca palamida,stevie,loboda chiar si papadie ca-n ''60 (marea foamete din ROMANIA).
  Un inginer agronom ca si SAGHIAN,un om de-al locului ca si SAGHIAN,unul dintre copii satului ca si SAGHIAN credeti ca-i mai bun sau mai rau decat intelectualul lu''peste''(a se citi vaca KOBE) MIHAI RAZVAN UNGUENT?.
  Sincer n-am iubit P.S.D.-ul nicicand,dar inima,simturile,bruma de inteligenta ce cred ca mai zace prin al meu ''creor'' toate aceste inca pot face diferenta intre bine si rau.
  Raul cel mai mare,chiar cu mult mai mare decat pana-n ''89 este si va ramane in istoria ROMANIEI perioada tiranului TRAIAN BASESCU & ELENA UDREA,BOC-boc-boc-boc boboc,BLAGA,VIDEANU,BERCEANU,ROBERTA ANASTASE(4 clase).
  Votati P.D.L.,PP.DD.,PNTCD adica A.R.D. si vom avea parte de:

  -spitale inchise(U.S.L.-ul le deschide astazi spitalele inchise de TRAIAN BASESCU)
  -salarii reduse cu 25% (U.S.L.-ul astazi le-a marit pe cele reduse de clica BASESCU)-
  -pensii micsorate(U.S.L.-ul le-a marit imediat ce-a venit la guvernare pe cele taiate de gasca BASESCU)
  -somaj de peste 20% in randul tinerilor(U.S.L.-ul deschide combinate ca OLTCHIM --investitori din RUSIA-- si nu cacealmaua marca BASESCU prin copilul de trupa DIACONESCU DAN)
  -inchiderea a peste 45.mii de firme private numai in anul de gratie 2010(U.S.L.-ul micsoreaza taxele de inregistrare firma pentru studenti,pentru cei ce angajeaza someri,pentru cei ce angajeaza muncitori cu varste de peste 40 de ani)
  Sa va mai spun?,sa va mai trimit la anii de slalom ce i-am facut pentru a supravietui in toti anii decand gasca BASESCU conduce ROMANIA?,nu domnilor,nu mai zic si nu mai ''spun'' NIMIC decat ca eu POPPEL si ai mei(nu putini)votam impotriva lui BASESCU implicit impotriva P.D.L-PP.DD.-PNTCD.adica A.R.D.
  Astazi VOTEZ impotriva celor din gasca BASESCU.
  Astazi VOTEZ U.S.L. adica NICA,SAGHIAN, Doctorul ICHIM,ROSCA,PASLARU,100%.mai buni ROMANI si mai cu frica de DUMNEZEU.
  Hai va PUP. POPPEL.
  0
  0
  Raportează
 • postat de tataie
  Joi, 06 Decembrie 2012 11:54
  Tăicuță .Lăsați vrăjeala .Voi sunteți cauza răului din țară de 23 de anișori .Poți să fii profesionistul numărul unu mondial ..Sau voi toți la nivel local puteți să fiți cei mai cei din toți .Însă cînd vă lăsați conduși la nivel central de niște nulități ,mai pardon .Deci gălățeni dați jos clica de hoți naționali .E prea mult 23 de ani .Ei nu știu decît a minți ,fura și corupe .Să fie clar .Nu sunteți decît niște marionete în mîinile lui voiculescu .Rușine să vă fie .Jagardele umane ..Gălățeni dați jos stindardul roșu ,dați jos clica roșie .dați jos fălcosul învățat cu corupția ca țiganul ci scînteia .Dați jos ciuma roșie .
  0
  0
  Raportează
 • postat de gheorghi
  Joi, 06 Decembrie 2012 10:25
  Lasati contabilizarea activitatii parlamentare ca nu este concurs de semnaturi; in Parlament cel mai important este sa se "parlamenteze", adica sa se discute; bineinteles, despre ceva..., cu cineva..., pentru anume obiective...
  Dar sa discute CU DISCERNAMANT!
  Dl. Saghian are asa ceva, stie diferentia binele de rau.
  BIne ca este de la tara, nu a devenit idiot sub agresiunea propagandei si manipularii mediatice - "jocuri pe calculator,... X Factor, ....pornografie... cum SA FAC BANI!!!, etc.
  Mi-as dori sa fie primul adversar al CODEX ALIMANTARIUS si dusman declarat al organismelor modificate genetic (OMG sau GMO).
  In fiecare zi cetatenii Romaniei (si nu numai ei!) suntem otraviti alimentar, otraviti cu apa proasta, sare "moarta" si radioactivata... umflati de medicamente care distrug sistemul imunitar,.... trimisi la abatoarele moderne (spitale) si folositi la experiente de asa-zisa "medicina moderna", pseudo-stiinta care este un fel de service auto.
  Daca nu va intereseaza sanatatea voastra, a noastra... nu conteaza cine "iese" la alegeri, nu are sens sa mai cresteti copiii, sa mai...
  0
  0
  Raportează
 • postat de un taran
  Joi, 06 Decembrie 2012 10:12
  Dar pina acum 23 de ani ce ati facut, ati distrus totul la comanda. Ati fost interesati de cit acumulati in nume personal.
  Daca aveti parinti sau rude la tara , aveti curajul sa-i priviti in ochi?
  0
  0
  Raportează
 • postat de gicu de la schela
  Joi, 06 Decembrie 2012 09:46
  GHEORGHE SAGHIAN :
  incult. ingamfat.razbunator.Esta clona taranului prost ajuns in frunte ( ca in vremea comunistilor) instare sa f...a si pe masa ca sa stea cat mai mult in fruntea bucatelor Sa nu se inteleaga ca toti taranii sunt prosti, adevaratii agricultori il detesta in masa. S-a remarcat prin scandalul de la SCHELA cu primarul nu i-a reusit si si-a pus protejatul tot un incult fara pregatire ca si el sa conduca irigatiile de la ANIF la numit director pe BARCEANU PETRU de pregatire si specialitate CARUTAS care a distrus tot ce tine de irigatii la Schela si maine poimaine in tot judetul ca rasplata sa nu il traga fratesu BARCEANU IACOV-fostul primar de la s Schele langa el in puscarie.
  Sa lauda ca ajuta tatanii. NU a ajutat nici-un taran ori investitor agricol, sa dea un singur ex.
  0
  0
  Raportează
 • postat de UN TARAN
  Joi, 06 Decembrie 2012 09:15
  SE VEDE CE BINE TE-AI BATUT PENTRU TARANI ! SUNT TOT MAI SARACI !
  ESTI SENATOR IN ZONA CEA MAI SARACA A JUDETULUI.
  CARE SUNT FAPTELE TALE BUNE PENTRU MINE ?
  AI FOST LA SAPA IN LOCUL MEU ?
  MAI TATAIE LASA PE ALTII MAI TINERI !
  0
  0
  Raportează
 • postat de ionut
  Joi, 06 Decembrie 2012 09:04
  eu zic gigi sa te mai cultivi sa ai o lectura placuta: http://www.alesiivoteaza.ro/senator-saghian-gheorghe-parlamentari/detalii-452-1
  Activitatea senatorului în cifre:
  Luări de cuvânt în plen: 27
  Propuneri legislative iniţiate: 40 (7?)
  (Locul 44 în top) Întrebări şi interpelări: 62
  Moţiuni: 9
  0
  0
  Raportează
 • postat de Stai jos tată, ai făcut ce facem 23 de ani; nimic, palavre multe.
  Joi, 06 Decembrie 2012 09:00
  Bună întrebare cu realizările personale în viața politică din zona noastră. Răspunsuri de doi lei asemănătoare copiilor de la școală prinși cu lecția neînvățată. Nu ați făcut nimic domnilor, viața noastră tot mai săracă este și rodul ,,muncii'' voastre tembele. Colac peste pupăză sw mai și fură în draci, organizați în clici de borfași, după mărimea viloaelor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gigi
  Joi, 06 Decembrie 2012 06:46
  este chiar nesimtire ca sa mai canideze acest individ, dupa ce 4 ani nici nu a calcat prin senat, rusine ca vine sa cerseasca voturi , cand a fost cel mai chiulangiu din senat, a facut judetul d erusine , sa stea acasa, sa ajutam s aramana acasa acest individ in mod legal, nu votati saghian ,
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.