POLITICĂ DE WEEKEND/ Sancţiune sau promovare? Silviu Bacalum este "noua" Ema Turcu

POLITICĂ DE WEEKEND/ Sancţiune sau promovare? Silviu Bacalum este "noua" Ema Turcu

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 comentarii

Nu-i o glumă! Când e vorba de dat informaţii oficiale presei, mai toţi salariaţii Primăriei Galaţi nu ştiu cum să se fofileze mai iute, ştiind că, la fel ca în filmele americane, tot ceea ce spun poate (şi chiar va) fi folosit împotriva lor. De aceea, plecarea în concediu a purtătorului de cuvânt al Primăriei, Emanuela Turcu, a stârnit adevărate emoţii: cine va răspunde de relaţia cu presa?

„Măgăreaţa” de a răspunde la întrebările presei a picat taman pe liberalul Silviu Bacalum, aflat în plină evaluare a activităţii sale de director general la Direcţia Generală de Servicii Publice. În condiţiile în care, se ştie, demisia lui din funcţia de director este semnată în alb pe masa primarului, fix misiunea de purtător de cuvânt al Primăriei îi lipsea!

Dacă pornim de la realitatea că îi lipseşte total experienţa jurnalistică şi tactul Emanuelei Turcu, iar de pantofii cu toc şi ţinuta elegantă a acesteia nu mai vorbim, e greu de crezut că sarcina primită este o promovare pentru Silviu Bacalum…

Citit 1574 ori Ultima modificare Vineri, 05 Septembrie 2014 20:17

4 comentarii

 • postat de observator atent Luni, 08 Septembrie 2014 09:18 89.136.184.*** Link la comentariu
  0
  3

  citat: "experienţa jurnalistică şi tactul Emanuelei Turcu, iar de pantofii cu toc şi ţinuta elegantă a acesteia nu mai vorbim, e greu de crezut că sarcina primită este o promovare pentru Silviu Bacalum…"

  Ranchiunos si razbunator din fire, personajul cu piele fina de minge si zabala de cal, v-a taiat la "sursele de informatii primare". Nu ca ar fi fost intotdeauna foarte credibile, tendentioase indraznesc sa spun, inclinate intotdeauna spre pitzipongism si cocalareala, insa asta mai putin conteaza, Cert este ca v-a "taiat la portie". Mai indrazniti sa-l criticati pe mingiuca, va demoleaza chioscurile ... samd

  Raportează
 • postat de bubu Duminică, 07 Septembrie 2014 19:17 79.116.99.*** Link la comentariu
  0
  0

  CEI DOI VICEPRIMARI TAC MILC NU TU INTERVIURI NU TU AUDIENTE SE VEDE FAPTUL CA SUNT SUB TALPA LUI STAN ACEST MAFIOT IMPUTIT NICI CU NICOLAE NU IMI ERA RUSINE DAR PORCII ASTIA CARE AU UMPLUT ORASUL DE MALLURI FAC CE VOR CU BANII ORASULUI AXFOST ISTET EDILUL SEF CONCRET; A LASAT OTELUL O VACA VLAGUITA SI A LUAT PRIMARIA UNUI ORAS CU APRX. 300000 DE LOC VACA GRASA NU GLUMA TRAI PE VATRAI NENE!

  Raportează
 • postat de bubu Duminică, 07 Septembrie 2014 19:10 79.116.99.*** Link la comentariu
  0
  0

  in istoria politicii galatene a mai existat un fost prim secretar care umbla deghizat in pufoaica si controla magazinele unul care se comporta la fel cu SULICA BASARABEANUL ASTA TUCIURIU SI TIMPIT( NU SI PROST) MARE MARE BOU ACEST SULICA JIGNESTE PE TOATA LUMEA CONDUCE SEDINTELE COS JUD DUPA MINTEA LUI TIMPITA MULTI REGRETA ALEGEREA TIGANULUI ASTA PE ASA FUNCTIE PACAT GALATENI!

  Raportează
 • postat de Până și Ciofoaia era mai vorbăreț, o să vedeț... Sâmbătă, 06 Septembrie 2014 09:18 79.116.106.*** Link la comentariu
  0
  0

  Vorba ălora de la Robotzi: „Ciue fatza ai!” Față de bun comunicator, evident...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.