LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI: Primăria face angajări
Foto: Foto Bogdan Codrescu

LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI: Primăria face angajări
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Primăria municipiului Galaţi organizează două concursuri de recrutare pentru ocuparea unor funcţii contractuale vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului.

Pentru postul de inspector de specialitate debutant la Compartimentul Arhivă vă trebuie doar studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

Pentru postul de referent (SSD), grad IA - Serviciul de Implementare şi Gestionare din cadrul Direcţiei de Proiecte şi Finanţări Externe se cer studii superioare de scurtă durată în domeniul ştiinţelor inginereşti, vechime în specialitatea studiilor de scurtă durată absolvite de minimum nouă ani şi cunoaşterea limbii engleze - nivel mediu.

Pentru ambele concursuri dosarele de înscriere se pot depune până pe data de 14 august 2015 ora 14,00 la sediul Primăriei. Proba scrisă a concursurilor va avea loc în data de 25 august 2015, iar data interviului se va afişa odată cu rezultatele la proba scrisă, la sediul Primăriei municipiului Galaţi din strada Domnească nr. 38.

Foto Bogdan Codrescu

Citit 3878 ori Ultima modificare Joi, 06 August 2015 20:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.