Fapte, nu vorbe! Asfaltarea drumurilor şi apa curentă, PRIORITĂȚILE pentru Rediu

Fapte, nu vorbe! Asfaltarea drumurilor şi apa curentă, PRIORITĂȚILE pentru Rediu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Infrastructura rutieră reprezintă una dintre principalele priorităţi, pentru următorii patru ani, ale primarului comunei Rediu, Mihai Fănel. Social-democratul, care candidează pentru un nou mandat, ne-a spus că are deja pregătit un proiect de reabilitare, pe fonduri europene, însă mai aşteaptă doar să primească finanţare pentru a începe lucrările în comună. Candidatul PSD şi-a propus totodată să pună la punct alimentarea cu apă potabilă a tuturor gospodăriilor din comuna Rediu, prin extinderea reţelelor şi reabilitarea puţurilor, precum şi a canalului colector care trece de la Nord la Sud prin satele Plevna şi Rediu.

Şi pentru că o comunitate nu poate funcţiona fără să aibă pus la punct un sistem sanitar decent, Mihai Fănel intenţionează să reabiliteze dispensarul uman din comună, pe care să-l şi doteze modern, cu toată aparatura necesară unor investigaţii medicale pentru localnici. Social-democratul intenţionează totodată ca, împreună cu echipa sa, să se îngrijească şi de punctul sanitar-veterinar al comunei, care are nevoie de suport financiar. Atenţia autorităţilor este îndreptată şi către bisericile din comună, care vor beneficia de sprijin financiar pentru finalizarea lucrărilor de construcţii sau, acolo unde este cazul, pentru reabilitarea acestora. „Este o obligaţie morală a Primăriei”, a precizat primarul comunei Rediu.

Întrucât speră să atragă investitori în comună, care să creeze locuri de muncă, şi astfel nivelul de trai al localnicilor să se îmbunătăţească, Mihai Fănel susţine că acestora trebuie să le fie acordate o serie de facilităţi fiscale, astfel încât comuna Rediu să devină atractivă pentru afacerişti. „Soluţia este acordarea cu titlu gratuit a terenurilor necesare firmelor pentru desfăşurarea activităţii”, este de părere candidatul PSD pentru un nou mandat de primar.

Primarul Mihai Fănel a reuşit să realizeze, printre altele, în perioada 2012-2016, mai multe investiţii în comună, printre care un teren multisport (handbal, tenis de câmp), reabilitarea Şcolii Gimnaziale nr. 1, reabilitarea târgului din comună, a unor drumuri, extinderea alimentării cu apă potabilă, dar şi modernizarea unui drum comunal.

(P)

Comandat de PSD Org. Jud. Galati

Prestat de Viata libera

CUI Mandatar Coordonator 21160002

Citit 2109 ori Ultima modificare Marți, 30 August 2016 14:12